Eurobonuspoäng och en försäkring som inte blir omodern

Just nu får du 1000 extra EuroBonuspoäng* till nästa flygtur, för varje ny försäkring du tecknar hos oss. Visst kan det vara välkommet med ett bidrag till höstlovsresan eller det exotiska julfirandet, samtidigt som du får en försäkring som inte blir omodern.

Så här förblir din försäkring aktuell
Barn föds, hus byter ägare och lägenheter renoveras. Kort sagt; livet är i ständig förändring. Har du en försäkring hos oss ser vi till att den hänger med i svängarna.
Vi gör det med Försäkringskollen. Det betyder att vi ringer dig en gång om året och stämmer av läget. Vi lägger till skydd där det behövs och tar bort sådant som inte längre är aktuellt, så att du inte betalar några premier i onödan.

Teckna din nya försäkring här eller ring oss på 075-243 46 25 alla dagar 7-21.

Mer poäng?
Är du EuroBonusmedlem? Då får du dessutom 20 Extrapoäng för varje hundralapp du betalar i försäkringspremie. Har du enskild firma?
Då får du 1 000 extra EuroBonuspoäng om du försäkrar din företagsbil här.

Vill du veta mer?
Läs mer om dina Extrapoäng på Redan kund hos oss eller Inte kund hos oss. Du kan också kontakta vår kundservice för SAS EuroBonus-medlemmar på 075-243 46 25, alla dagar kl 07:00–21:00.

* 1 000 EuroBonuspoäng gäller vid nytecknande av en försäkring, dock ej TryggaBarn, mellan den 23 september och 27 oktober 2014. EuroBonuspoängen kan inte kombineras med andra medlemsförmåner. När du tecknar en försäkring får du ett (1) extrapoäng i registreringssyfte även om försäkringen börjar gälla först senare.

Beställ en livboj 

Säkerhetsprodukter till bra priser. 

Besök vår säkerhetsshop

Smarta tips på Facebook

Få nyheter, tips och råd. Ställ dina frågor till oss. 

Besök oss på Facebook

Ska du ut och resa?

Hämta servicekort och få bra tips inför resan

Läs mer här