Bilförsäkring 

Varför försäkring

Du kan välja till vissa delar för att förbättra försäkringsskyddet utifrån dina behov. Tilläggsförsäkringarna ersätter sådant som normalt inte ingår i en försäkring.

Hyrbilsförsäkring

Det här är ett bra tillägg för dig som kör mycket och är beroende av din bil.

Försäkringen hjälper dig om din bil blir stulen eller skadad och du behöver en hyrbil. Du får då 75 % av hyrbilskostnaden i upp till 65 dagar. Om du väljer att inte hyra bil får du istället 100 kronor per dag i ersättning.

Du kan växla mellan hyrbil och kontanter­sättning.

Självriskreducering

Med Självriskreducering slipper du betala 3 000 kr av Vagnskadeförsäkringens självrisk om du råkar ut för skadegörelse, kolliderar med ett djur eller krockar med ett utlandsregistrerat, identifierat fordon under förutsättning att det inte är du som är vållande.

Försäkringen ersätter din självrisk vid bärgning, 1500 kr

RehabTrafik

Försäkringen är vår kombinerade trafikolyckfalls- och rehabiliteringsförsäkring. Med den får du och dina medpassagerare extra stöd om ni skulle råka ut för en trafikolycka.

Försäkringen ger tillgång till coachning genom rehabiliteringsprocessen samt till privat sjukvård vid kösituation inom den offentliga vården. Ni kan även få ekonomisk ersättning om ni drabbas av bestående skador.

Det är ett bra komplement men ska inte ersätta en individuell olycksfallsförsäkring. En olycksfallsförsäkring behöver du ändå eftersom den gäller dygnet runt och nästan oavsett vad du gör.