Hemförsäkring 

Hemförsäkring

Läs om hemförsäkring för: Hyresrätt  Bostadsrätt Villa  

Du sover gott med en hemförsäkring hos Trygg-Hansa

Tänk om du och ditt hem hade en egen skyddsängel. Någon som ständigt fanns där för att få dig och din familj att känna er trygga. Vi på Trygg-Hansa strävar efter att vara ständigt närvarande, inte bara när det har hänt något. Skulle ni trots allt drabbas av motgång, ser vi till att finnas vid er sida. Från början till slut.  

Just nu får du ett förmånligt erbjudande på hemlarm vid köp av hemförsäkring.

Skulle det hända något finns vi där

Ibland kan det inträffa något som gör att du och din familj inte kan bo kvar i ert hem. Då har vi en lösning som inte bara ger trygghet, utan även lugn och ro:

Vi hjälper er inom 4 timmarNi får ersättning med upp till 50 000 kr för kläder, resor och annat ni kan tänkas behöva akutVi återställer ert hem och projektleder hela arbetet från början till slutVi betalar för ett tillfälligt boende i upp till 18 månader

Vad skulle försäkringen kosta dig? Få enkelt en korrekt prisuppgift.

Beräkna pris

 

Förmånligt erbjudande på hemlarm!

Tillsammans med Sector Alarm erbjuder vi ett hemlarm för både inbrott och brand till mycket förmånligt pris. Som hemförsäkringskund hos oss betalar du ingenting för startpaket och installation (rekommenderat pris 4 680 kr).

Du betalar endast 349 kr/mån (ord. pris 379 kr/mån) för larmtjänsten där du alltid har fria utryckningar och personlig service dygnet runt, året om. Med ett hemlarm från Sector Alarm installerat i ditt hem får du dessutom 3 000 kr i minskad självrisk vid inbrott eller brand.

Läs mer om erbjudandet på www.sectoralarm.se/trygghansahem