Hemförsäkring 

Hemförsäkring Hyresrätt

Läs om hemförsäkring för: Villa  Bostadsrätt

Vår Hemförsäkring Hyresrätt ger dig en bra säkerhet för dina ägodelar, både i och utanför ditt hem. Den gäller även för saker som du hyr eller lånar.

Med Hemförsäkring Hyresrätt får du dessutom ett personligt skydd som kan hjälpa dig om du exempelvis blir sjuk på resan, hamnar i en rättstvist eller krävs på skadestånd för att du råkat skada någon eller något. I försäkringen ingår också ett krisskydd, som ersätter dina kostnader för terapisamtal efter en brand, inbrott eller rån – utan att du behöver betala självrisken.

Ännu bättre skydd med våra tilläggsförsäkringar

För att du ska ha vårt bästa skydd rekommenderar vi Grundskydd plus tillägget
Drulleförsäkring, som ersätter sådant som du själv har sönder. Läs mer om våra tilläggsförsäkringar under Tillägg.

Trygghet i vardagen med vår hemförsäkring

De flesta skador reglerar vi direkt via nätet eller telefonVåra självrisker är lågaDu kan komplettera med de tilläggsförsäkringar som passar digSamlingsrabatt ( upp till 20%)

Vad skulle det kosta dig? Få enkelt en korrekt prisuppgift!

Beräkna pris

Vid brand

Med en försäkring från Trygg-Hansa så finns det en lösning även om ditt hem blir totalförstört av en brand eller annan skada. Inom 4 timmar påbörjar vi arbetet med att hjälpa dig återgå till en fungerande vardag. Du får en akut ersättning på upp till 50,000 kr, så att du snabbt ska kunna köpa det mest basala som man behöver. Vi betalar ett tillfälligt boende i upp till 18 månader under tiden som vi hjälper dig med återställandet av ditt hem.