Barnförsäkring 

Just nu får du 20% rabatt när du tecknar en barnförsäkring!


Skyddar ditt barn i vått och torrt

Lek och stoj i badet. Kurragömma hos farmor. Ridläger med bästa kompisen. Visst är väl barndomen en fantastisk tid. Men som förälder kan du inte alltid finnas vid barnens sida. Däremot kan du se till att ditt barn är tryggt försäkrat.

Beräkna pris 

Ger ditt barn trygghet dygnet runt

Med vår barnförsäkring TryggaBarn är ditt barn försäkrat dygnet runt för både olycksfall och sjukdomar. Försäkringen är ett viktigt komplement till den försäkring ditt barn har genom förskolan eller skolan, som bara gäller olycksfall. Dessutom gäller skolförsäkringen oftast inte på fritiden.

Välj Sveriges populäraste barnförsäkring

Över hälften av alla försäkrade barn har i dag TryggaBarn. För att ert barn ska få en trygg start rekommenderar vi att ni tecknar försäkringen direkt när barnet är fött och utskrivet från BB eller annan vård. Här ser du exempel på vad försäkringen täcker. Mer information hittar du i Förköpsinformationen.

Hjälp om fotbollsmatchen slutar med ett brutet ben

Om olyckan är framme är det skönt att vara rätt försäkrad. TryggaBarn gäller t.ex. om ditt barn skadar sig på studsmattan eller rutschkanan. Ersättning kan bland annat betalas ut om barnet får en bestående skada (s.k. medicinsk invaliditet).
Vid allvarligare skador som leder till att ditt barn inte kan jobba som vuxen, kan barnet i vissa fall även få ersättning för s.k. ekonomisk invaliditet.

Ekonomisk hjälp om ditt barn behöver dig extra mycket

Du ska inte behöva oroa dig för pengar om ditt barn blir sjukt. Vid vissa sjukdomar och funktionsnedsättningar, som t.ex. cancer betalar vi ut ett
engångsbelopp direkt vid diagnos. Om ditt barn hamnar på sjukhus får ni
ersättning från första dagen. Om du efter tiden på sjukhus behöver vårda barnet hemma kan du även få ersättning för det.

Någon att prata med om det känns tungt

Om ditt barn blir mobbat, får ett tungt sjukdomsbesked eller drabbats av annan svår händelse kan vi erbjuda stöd av en legitimerad psykolog.

Hur stort skydd vill ni ha?

Ersättningen för bland annat medicinsk och ekonomisk invaliditet betalas ut i procent av det försäkringsbelopp ni har valt. Ni kan välja mellan 600 000 kr, 1,2 miljoner kr, 1,8 miljoner kr och 2,4 miljoner kr.

Beräkna pris 

Innehållet i TryggaBarn:

Medicinsk Invaliditet    
Ekonomisk Invaliditet    
Vissa diagnoser    
Sjukhusvistelse vid Akut Inskrivning    
Sjukhusvistelse    
Vård Hemma efter Sjukhusvistelse    
Vårdbidrag & Arbetsoförmåga    
Rehabilitering & Hjälpmedel  
Ärr  
Kristerapi  
Kostnader Olycksfall  
Livförsäkring  
Kostnadsfri försäkring vid förälders dödsfall  
Fortsatt försäkring utan hälsoprövning  

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen nedan. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Förköpsinformation TryggaBarn
Fullständiga villkor 82:6
Tidigare villkor 82:5

Läs försäkringsvillkoret tillsammans med försäkringsbrevet. Skadedagen avgör vilket försäkringsvillkor som gäller. Kontakta vår skadeservice för att få veta vad som gäller för er vid en skada.

Rätt försäkring för hela familjen

Nytt jobb, tillökning i familjen, större bostad... I takt med att livet förändras är det viktigt att ni ser över familjens försäkringsskydd. Vi erbjuder personlig och
kostnadsfri rådgivning för hela familjen. Skicka in din intresseanmälan här, så kontaktar en av våra rådgivare dig. Kom också ihåg att försäkra det viktigaste i ditt barns liv – dig själv. Läs mer om vår sjuk- och olycksfallsförsäkringar för vuxna.

Två nyttiga webbplatser för dig som förälder

Få goda råd, roliga tips och svar på frågor från experter, besök tryggabarn.nu. Gör också ett besök på babybojen.se, med viktiga tips för att göra badstunderna säkrare och tryggare.

Samla dina försäkringar och få rabatt

Med flera försäkringar hos oss kan du få 5 till 20 procents samlingsrabatt, beroende på vilka försäkringar du har. Läs mer om samlingsrabatten.

Tryggabarn.nu

Här hittar du massor av kunskap, tips och expertsvar om små och stora barn.

Till tryggabarn.nu

Smarta tips på Facebook

Få nyheter, tips och råd. Ställ dina frågor till oss. 

Besök oss på Facebook

Beställ en livboj 

Säkerhetsprodukter till bra priser. 

Besök vår säkerhetsshop