Livbojsjakten  

Hjälp oss öka säkerheten vid våra vatten

Livbojsjakten 2013

Vi på Trygg-Hansa tycker inte att någon ska behöva drunkna i Sverige. Därför stödjer vi Svenska Livräddningssällskapets (SLS) arbete och därför har vi sett till att det sitter 80 000 livbojar längs Sveriges vattendrag.

Våra livbojar räddar faktiskt flera liv varje år - men de måste vara hela. Därför startar vi Livbojsjakten för tredje året! Från 15 juni kan du hjälpa oss att göra Sveriges vatten säkrare genom att fota livbojar och berätta för oss om de är i bra skick. Allt du behöver göra är att ladda hem appen Livbojsjakten i App Store eller Google Play, eller via QR-koden här intill och sen är du igång!

Som tack för hjälpen får du små smaskiga erbjudanden direkt till din telefon! För varje livboj som du skickar in skänker Trygg-Hansa 2 kr till SLS Sommarsimskolor.

Länka till livbojsjakten
Länka till livbojsjakten i din blogg, på din sajt eller liknande. Kopiera och klistra in källkoden nedan beroende på önskat utseende.

Livbojsjakten med Trygg-Hansa Försäkringsbolag 

Kod att klistra in - Bildlänk
<a href="http://www.trygghansa.se/privat/varaappar/pages/livbojsjakten.aspx" title="Livbojsjakten - Hjälp till att hitta våra livbojar"><img src="http://www.trygghansa.se/sitecollectionimages/campaign/livbojsjakten.png" alt="Livbojsjakten med Trygg-Hansa Försäkringsbolag" style="border:none;"></a>

Utseende - Textlänk
Livbojsjakten - Ett initiativ av Trygg-Hansa Försäkringsbolag

Kod att klistra in - Textlänk
<a href="http://www.trygghansa.se/privat/varaappar/pages/livbojsjakten.aspx" title="Livbojsjakten - Hjälp till att hitta våra livbojar">Livbojsjakten</a> - Ett initiativ av <a href="http://www.trygghansa.se/privat/pages/default.aspx" title="Trygg-Hansa Försäkringsbolag - Försäkringar för en tryggare vardag">Trygg-Hansa Försäkringsbolag</a>

Flash content

Ladda ner appen!

Livbojsjakten

Scanna in vår QR-kod med din iPhone eller Android så kommer du till vår app snabbt och enkelt, annars kan du klicka på länkarna nedan. 

Till Appstore

Till Google Play 

Livbojen

 Sedan 1954 då Trygg-Hansa skänkte sin första livboj och har vi delat ut drygt 200 000 livbojar till svenska kommuner, segelklubbar och hamnar. Vi arbetar hela tiden med att byta utslitna bojar och se till att fler livbojar kommer upp där det behövs..