Barnförsäkring 

Barn- och ungdomsförsäkring

Våra barn behöver en försäkring. De är visserligen försäkrade på förskolan och i skolan, men oftast bara under skoltid och för olycksfall. De har däremot inget skydd om de blir svårt sjuka, trots att sjukdom står för flesta bestående besvären hos barn.

Vi har fått förtroendet att försäkra hälften av alla försäkrade barn i Sverige. Vår omfattande barnförsäkring TryggaBarn gäller för både sjukdomar och olycksfall, och självklart dygnet runt. Teckna den så fort barnet är utskrivet från BB, så vet du att ditt barn får en trygg start i livet.

Enkel att teckna, inga tillägg behövsErsättning från första dagen om ditt barn ligger på sjukhusUpp till 8 000 kr i månaden vid allvarligt sjukt barn Krisförsäkring vid svåra händelser i livet, t.ex mobbning 

Vad skulle det kosta dig? Få enkelt en korrekt prisuppgift!

Beräkna pris 

Förköpsinformation och villkor 

Det är alltid viktigt att du vet vad som ingår i en försäkring, och kanske extra viktigt när det gäller en försäkring för ditt barn. Vad täcker försäkringen? Vad täcker den inte? Läs mer om vad som ingår i Trygga Barn i dokumentet Förköpsinformation.

Du kan ta del av förköpsinformationen direkt på skärmen eller skriva ut och läsa på papper. Huvudsaken är att du läser den. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.

Här nedan kan du ladda ner förköpsinformation och fullständiga villkor för våra försäkringar. Om du har frågor som du inte hittar svar på är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Förköpsinformation
Villkoret 82:6
Villkoret 82:5

Läs försäkringsvillkoret tillsammans med ditt försäkringsbrev så ser du vad som gäller för just dig vid en eventuell skada. Skadedagen avgör vilket försäkringsvillkor som gäller.

Tryggabarn.nu

Här hittar du massor av kunskap, tips och expertsvar om små och stora barn.

Till tryggabarn.nu

Smarta tips på Facebook

Få nyheter, tips och råd. Ställ dina frågor till oss. 

Besök oss på Facebook

Beställ en livboj 

Säkerhetsprodukter till bra priser. 

Besök vår säkerhetsshop