Fiat Försäkring

Din Fiat är försäkrad redan från början

Så fort du har satt dig i din nya bil kan du känna dig trygg. När du har köpt din Fiat från en Fiat-återförsäljare har du nämligen fått två veckors Fiat Försäkring samtidigt med bilnyckeln.

När du sedan förlänger din försäkring får du 25 % rabatt när du tecknar försäkringen för ett år!​ I god tid innan de första två veckorna löper ut får du information om detta via brev. Försäkringen fortsätter automatiskt när du betalar premien för den nya perioden.

Ring oss gärna på 075-243 06 25. Vi har öppet alla vardagar klockan 8-19
och helger klockan 9-17.

Eftersom du är en extra viktig kund har vi laddat försäkringen med många förmåner:

Ersättning med marknadsvärdet plus 25 %

Bilen går inte att reparera, den kanske är totalförstörd eller till och med stulen. Du behöver helt enkelt köpa en ny. När du köper den nya bilen hos anvisad Fiat handlare får du ersättning med hela bilens marknadsvärde plus 25 %.

Utökad skydd för motor och elektronik

Normalt gäller vår försäkring för motor, elektronik och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med Fiat Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, eller till dess att bilen är 8 år.

Sänkt självrisk på allt som vagnskadegarantin ersätter

Vagnskadegarantin ersätter dig om du t.ex. kör ner i diket och skadar plåten.
För alla skador som Vagnskadegarantin täcker sänker vi din självrisk med 3 000 kr.

3 000 kr lägre självrisk och ingen självrisk vid bärgning

Med tillägget Självriskrabatt sänks din självrisk för Vagnskada eller Vagnskadegaranti med 3 000 kr, om du råkar ut för skadegörelse, en godkänd parkeringsskada eller en viltolycka. Har du inte Vagnskada eller Vagnskadegaranti ersätter vi dig för reparationskostnader upp till 3 000 kr. Tillägget gör också att din självrisk blir 0 kr om din privatägda bil behöver bärgas.

Drulle

Tappat bort nyckeln? Tankat fel bränsle? Spillt kaffe? Ibland är man klumpig och då kan det kännas tryggt att vi ersätter bland annat skador inuti bilen som du eller en medresenär har orsakat. Ersättningsbeloppet är ända upp till 50 000 kr.

Krishjälp

Om du skulle råka ut för en trafikolycka ska du inte behöva hantera jobbiga känslor på egen hand. Med Fiat Försäkring får du ersättning för tio behandlingar hos en terapeut eller psykolog om du har råkat ut för en skada som ersätts av försäkringen.

Reparation på märkesverkstäder

Om något ska bytas görs det hos auktoriserade Fiat-verkstäder som använder originaldelar. Så behåller du kvaliteten och andrahandsvärdet.