Fastighetsförsäkring

Fastighetsförsäkring

Skräddarsydd helhetslösning för dig som är fastighetsägare

Äger du lokalen där du har firman? Då kan vi erbjuda en skräddarsydd fastighetsförsäkring som bland annat ger ett bra skydd vid brand- och vattenskador. Se exempel på vad försäkringen innehåller och begär en offert.

Här ser du exempel på vad försäkringen täcker. Mer information hittar du i Förköpsinformation (pdf).

Alltid vid din sida efter en brand eller ett inbrott

Vår fastighetsförsäkring ersätter dig för skador på din fastighet, exempelvis efter en brand eller översvämning. Försäkringen ersätter även fast inredning som blir stulen vid ett inbrott och skador på byggnaden, som en insparkad dörr eller uppbrutna lås.

Hjälp om du krävs på skadestånd eller hamnar i en rättstvist

Om en person råkar ut för en skada som du är ansvarig för kan det bli dyrt för dig som fastighetsägare. Därför ingår en ansvarsförsäkring som hjälper dig ekonomiskt om du krävs på skadestånd. Dessutom ingår ett skydd som betalar dina rättegångskostnader om du hamnar i en tvist med exempelvis en leverantör.

Vi kompenserar dig för hyresförlusten

Om din fastighet inte går att använda som en följd av en skada, så kan vi bland annat stå för hyresförluster i upp till två år. Det kan t.ex. vara intäkter från personer som hyr in sig i din lokal eller om du har hyresgäster i huset.

Skydd om en besökare snubblar i trappan

I fastighetsförsäkringen finns också en olycksfallsförsäkring som ersätter om besökare eller hyresgäster råkar ut för ett olycksfall i din fastighet.

Vad kostar försäkringen?

Vill du att vi kontaktar dig för en offert på Fastighetsförsäkring? Klicka på Begär offert.

Begär offert

Förstärk skyddet efter dina behov

Kompensation om någon stjäl koppar från taket eller tappar en tvättmaskin i trapphuset? Med en tilläggsförsäkring anpassad efter verksamhetens behov blir skyddet ännu starkare. Läs mer om tilläggsförsäkringar.

Försäkring för din bostadsrättsförening

Vår fastighetsförsäkring kan även tecknas av bostadsrättsföreningar. Kontakta kundservice för en offert.

Broschyr - när ni fått en skada i er förening.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din företagsförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen nedan. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du kan få skickat till dig från kundservice.

Om du redan har tecknat försäkringen finns villkoret på Mina sidor.

Förköpsinformation fastighetsförsäkring