Försäkring för hotell och restaurang

Hotell- och restaurangförsäkring

Skräddarsydd helhetslösning för hotell och restaurang

Driver du en kvartersrestaurang, ett café eller kanske ett pensionat? För dig som har en restaurang eller ett hotell kan vi erbjuda en skräddarsydd företagsförsäkring. Se exempel på vad som ingår i försäkringen och begär en offert.

Här ser du exempel på vad försäkringen täcker. Mer information hittar du i Förköpsinformationen.

Hjälp efter en brand eller översvämning

Med vår hotell- och restaurangförsäkring får du hjälp vid en brand eller ett vattenläckage, exempelvis om det sprutar ut vatten från en ledning i köket. Vi ersätter dig även för sönderslagna fönster och saker som skadas under en transport med företaget.

Vi står för din ekonomiska förlust

Om du inte kan jobba i verksamheten efter t.ex. en brand, så kan vi kompensera dig för den ekonomiska förlusten. Bland annat kan vi betala företagets hyra och stå för utebliven vinst. Och skulle kyl- och frysanläggning gå sönder, så betalar vi det som förstörts.

Alltid din sida efter ett inbrott i lokalerna

Vi kompenserar dig ekonomiskt om exempelvis tobak, sprit och kontanter blir stulna vid ett inbrott. Du kan även få ersättning om du råkar ut för ett rån eller överfall.

Hjälp om du krävs på skadestånd eller hamnar i en rättstvist

Vi vet att ett skadestånd kan bli dyrt för dig som är egenföretagare. Därför ingår även en ansvarsförsäkring som hjälper dig ekonomiskt om du krävs på skadestånd av t.ex. en kund. Vi betalar även dina rättegångskostnader om du hamnar i en tvist, med exempelvis en leverantör.

Tryggt för medarbetare som råkar ut för ett olycksfall

I hotell- och restaurangförsäkringen ingår en valfri olycksfallsförsäkring för alla anställda på firman. Försäkringen ersätter bland annat bestående skador, som exempelvis orsakats av att en medarbetare skär sig i handen eller bränner sig på stekhällen. 

Vad kostar försäkringen?

Vill du att vi kontaktar dig för en offert på Hotell- och restaurangförsäkring? Klicka på Begär offert.

Begär offert

Förstärk skyddet efter dina behov

Stöd av en psykolog efter ett rån, hjälp till gäster som råkat ut för ett olycksfall eller kanske ekonomiskt skydd om du blir sjukskriven? Med en tilläggsförsäkring anpassad efter din verksamhet förstärker du enkelt företagets skydd. Läs mer om tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din företagsförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen nedan. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du kan få skickat till dig från kundservice. Om du redan har tecknat försäkringen finns villkoret på Mina sidor.

Förköpsinformation om hotell- och restaurangförsäkring