Tillägg för din Villaförsäkring

​​Förstärk hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar

Har du tappat mobilen i golvet eller läcker det in från yttertaket? Genom att förstärka hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar kan du känna dig trygg om något händer. Vi rekommenderar framför allt att du kompletterar med Drulleförsäkring för lös egendom (allriskförsäkring) och Utökad byggnadsförsäkring.

Ersättning om du trampat på surfplattan eller tappat servisen

Med vår Drulleförsäkring får du ett bra skydd för vardagsolyckor som  hemförsäkringens grundskydd inte täcker. Till skillnad från andra allriskförsäkringar ger vår försäkring ersättning för skador som du själv orsakar, både på saker (som mobil och möbler) och inredning (som golv och tak).

Snabbt vid din sida om det droppar från yttertaket

Har du eget hus är det viktigt att du tecknar en Utökad byggnadsförsäkring. Försäkringen ersätter dig bland annat för skador som orsakas av läckage genom yttertaket och läckande ytskikt i badrummet, t ex kakel och klinker.
Dessutom får du mer ersättning, eftersom vi gör ett lägre åldersavdrag för det som skadas, t.ex. vattenskadade tapeter eller golv. Har du bara villaförsäkringens grundskydd drar vi bort upp till 75 000 kr från ersättningen vid en skada. Kompletterar du med vår Utökade byggnadsförsäkring drar vi i de flesta fall bort max 15 000 kr.

Ersättning om du bryter foten inför skidresan

Tycker du om att resa? Teckna vårt tillägg så får du ett av marknadens bästa avbeställningsskydd. Om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall står vi för kostnaden om du måste boka av en resa. Avbeställningsskyddet ingår i tillägget Utökad Reseförsäkring och kan ge ända upp till 70 000 kr per person i ersättning.

Lägre kostnad om teven åker ner i golvet och går sönder

Med Utökad hemelektronikförsäkring betalar du bara 500 kronor i självrisk för hemelektronik, när något har hänt som ger ersättning från hemförsäkringen. Ett villkor är att reparationen kostar minst 1 500 kr. Du får dessutom högre ersättning för stationär hemelektronik, t.ex. hemmabio och teve. Om den är yngre än tre år gör vi inget åldersavdrag, utan du får ersättning med vad den kostar som ny.

Så här enkelt tecknar du dina tilläggsförsäkringar

Har du redan hemförsäkringen hos oss, loggar du bara in på Mina sidor och kompletterar din försäkring med tilläggen som du behöver. Har du ännu inte hemförsäkringen hos oss klickar du på Beräkna ditt pris och tecknar både din hemförsäkring och dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din villaförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret