Tillägg för din Villaförsäkring

​​​​​​Förstärk hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar

Har du tappat mobilen i golvet eller läcker det in från yttertaket? Genom att förstärka hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar kan du känna dig trygg om något händer. Vi rekommenderar framför allt att du kompletterar med Drulleförsäkring för lös egendom (allriskförsäkring) och Utökad byggnadsförsäkring.

Ersättning om du trampat på surfplattan eller tappat servisen

Ersättning om du trampat på surfplattan eller tappat servisen Med vår Drulleförsäkring för lös egendom får du ett bra skydd för vardagsolyckor som hemförsäkringens grundskydd inte täcker. Den gäller för skador som du själv orsakar på saker som hemelektronik eller möbler.​

Snabbt vid din sida om det läcker i badrummet

Har du eget hus är det viktigt att du tecknar en Utökad byggnadsförsäkring. Den ersätter dig bland annat för skador som orsakas av läckande ytskikt i badrummet, t.ex. kakel och klinker. Dessutom får du mer ersättning, eftersom vi gör ett lägre åldersavdrag för det som skadas, t.ex. vattenskadade tapeter eller golv. Har du bara villaförsäkringens grundskydd drar vi bort upp till 75 000 kr från ersättningen vid en skada. Kompletterar du med vårt Utökade byggnadsförsäkring drar vi i de flesta fall bort max 15 000 kronor.

Ersättning om du bryter foten inför skidresan

Tycker du om att resa? Teckna vårt tillägg så får du ett av marknadens bästa avbeställningsskydd. Om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall står vi för kostnaden om du måste boka av en resa. Avbeställningsskyddet ingår i tillägget Utökad Reseförsäkring och kan ge ända upp till 70 000 kr per person i ersättning.

Äger du en liten båt?

​När du upptäcker att båten är stulen eller om du råkar gå på grund kan det kännas tryggt med vår Småbåtsförsäkring. Tillägget gäller för din båt vars skrov är mindre​ än fem meter och värd upp till 25 000 kr, med en motoreffekt på max 15 hästkrafter.

Så här enkelt tecknar du dina tilläggsförsäkringar

Har du redan hemförsäkringen hos oss, loggar du bara in på Mina sidor och kompletterar din försäkring med tilläggen som du behöver. Har du ännu inte hemförsäkringen hos oss klickar du på Beräkna ditt pris och tecknar både din hemförsäkring och dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din villaförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkrings​villkoret