Vuxenförsäkring

​​​Försäkra dig själv

Skydd dygnet runt om olyckan är framme

Träna på gymmet, fixa hemma, vandra i fjällen... Förmodligen har du försäkrat hemmet och dina prylar, men har du även försäkrat dig själv? Hur klarar sig familjen ekonomiskt om något hände dig?

Tryggt försäkrad för både sjukdom och olycksfall

Om du har en försäkring genom jobbet eller facket, gäller den ibland bara under arbetstiden och oftast inte för sjukdomar. För att få ett riktigt bra skydd rekommenderar vi TryggaVuxna, som gäller dygnet runt för både sjukdom och olycksfall. I skyddet ingår även en livförsäkring som ger dina närmaste ersättning om du skulle avlida.Vi kan anpassa din försäkring genom att höja livförsäkringsbeloppet eller genom andra tillval som till exempel månadsersättning vid längre sjukskrivning.

Snabb hjälp om olyckan är framme

Om du bara har behov av en olycksfallsförsäkring kan du välja VuxenOlycksfall. Den ger snabb hjälp och ersättning efter exempelvis ett fall från en stege eller en cykelolycka. För dig som är 55 plus kan försäkringsskyddet från jobbet eller facket avta med åren för att upphöra vid 65. Med Olycksfall 55 + får du ett bra skydd dygnet runt livet ut.

Läs mer och se ditt pris på vuxenförsäkringar för TryggaVuxna, VuxenOlycksfall och Olycksfall 55+.

Rätt försäkring för hela familjen

Nytt jobb, tillökning i familjen, större bostad ... I takt med att livet förändras är det viktigt att du ser över familjens försäkringsskydd. Vi erbjuder personlig och kostnadsfri rådgivning för hela familjen. Skicka in din intresseanmälan här, så kontaktar en av våra rådgivare dig.