Rabatt på vår sjuk- och olycksfallsförsäkring

Få 15 % rabatt
För att få rabatten är det bara att teckna försäkringen via den här knappen online. Erbjudandet gäller året ut!
Teckna enkelt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​T​rygghet för livet

Försäkra det viktigaste i din familjs liv, dig själv. Just nu får du 15 procents rabatt på vår sjuk- och olycksfallsförsäkring, hela första året. Den passar dig som vill ha största möjliga trygghet vid både sjukdomar och olycksfall.

.

 

Försäkrad dygnet runt​​​​

Sjuk- och olycksfalls­försäkringen gäller dygnet runt för både olycksfall och sjukdomar och för fler saker än de försäkringar du har via jobbet.​​

.

 

Ersättning om du inte kan jobba​

Du får ersättning om du får en bestående skada, och ytterligare ersättning om du inte längre kan jobba.​

.

 

Livförsäkring: upp till 5 miljoner​​

Lägg enkelt till en livförsäkring: en ekonomisk trygghet för din familj.

Försäkrad på fritiden och jobbet

Om du har en försäkring genom jobbet eller facket, så gäller den ibland bara under arbetstid och oftast inte för sjukdomar. Med vår sjuk- och olycksfallsförsäkring får du ett bra skydd dygnet runt om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall.

Hjälp vid allvarliga och mindre allvarliga olycksfall

Sjuk- och olycksfallsförsäkringen ersätter dig om du får en bestående skada efter ett olycksfall (s.k. medicinsk invaliditet). Det kan vara, efter exempelvis ett fall från en stege eller en cykelolycka, eller om du får en svår brännskada. Du får också ersättning om du skadas när du utövar vissa sporter som amatör. Hur mycket du får i ersättning beror på vilka bestående besvär som blir följden av din skada och vilket försäkringsbelopp du valt.

Livförsäkring: ekonomisk trygghet för dina efterlevande

En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina nära om du skulle avlida. När du tecknar sjuk- och olycksfallsförsäkring kan du lägga till en livförsäkring. Du väljer belopp mellan 250 000 och 5 miljoner kronor. Du bestämmer också vem som ska få pengarna om det värsta skulle hända. Ersättningen från livförsäkringen kan t.ex. hjälpa familjen att bo kvar, eller hjälpa dina barn under uppväxten.

Ersättning om du blir allvarligt sjuk

För vissa sjukdomar, som t. ex. Alzheimers, anorexi, cancer och MS, får du ett engångsbelopp direkt vid diagnos. För andra sjukdomar, t.ex. diabetes eller stroke, kan du få ersättning för så kallad medicinsk invaliditet (nedsatt funktionsförmåga).

Ersättning för både behandling och utlägg

Du får ersättning för behandling hos läkare och tandläkare om du behöver det efter ett olycksfall. Dessutom betalar vi för resorna till och från vården. Om skadan är så allvarlig att du har behövt läkarvård kan du också få ersättning för kläder och glasögon som har gått sönder.

Ekonomisk hjälp om du blir sjukskriven länge

Att vara sjukskriven en längre tid kan vara jobbigt för ekonomin. Därför kan du få ett engångsbelopp om du är sjukskriven i 30 dagar eller mer. Varar det i 30 dagar till får du ytterligare pengar, och om du permanent får nedsatt arbetsförmåga kan det finnas mer ersättning att hämta. Dessutom betalar vi för behandling hos t.ex. en fysioterapeut, som hjälper dig att kom​ma tillbaka efter ett olycksfall eller en sjukdom.​

Någon att prata med vid kriser

Ibland händer det svåra saker i livet: ett sjukdomsbesked, en olycka, en traumatisk förlossning eller våld i en nära relation. Om du får en krisreaktion i samband med en sådan plötslig händelse kan du få stöd av en legitimerad psykolog. Vi ser till att du får träffa rätt person och betalar upp till 10 behandlingstillfällen.


Allt om försäkringen

Läs det här innan du tecknar sjuk- och olycksfallsförsäkringen​

Du kan läsa mer om försäkringen och viktiga undantag i för- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som kan hjälpa dig att jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både för- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret.


 QuickQuotePlaceHolder