Erbjudande för Sector Alarms kunder

​​​​​​​​​​​10% rabatt på hemförsäkring​​

Har du ett hemlarm från Sector Alarm så får du teckna en billigare hemförsäkring hos oss på Trygg-Hansa. Vi erbjuder nämligen 10 % rabatt på din hemförsäkring under första året när du som är kund hos Sector Alarm försäkrar din  villa eller ditt fritidshus hos oss. 
 

Hemförsäkring för din villa

Försäkra din familj, utsidan och insidan av din villa samt dina ägodelar.​

 

Hemförsäkring för ​ditt fritidshus

Försäkra ditt lantställe, ditt låsta förråd och dina saker där samt din tomt.

Försäkra hemmet för en trygg vardag​

Stölder kan ske oavsett om du är borta två timmar eller två veckor och både bostad och låst förråd kan utsättas för skadegörelse. Vår hemförsäkring för villa eller fritidshus hjälper dig när olyckan är framme och du får hjälp om något skulle hända dina saker, bostaden eller ni som bor där.

Hemförsäkring anpassad efter ditt boende

​Hyreslägenhet, bostadsrätt, radhus, kedjehus eller villa? Våra hemförsäkringar är anpassade efter olik​a boendeformer och behov. Alla försäkringar har samma grundskydd. Om du exempelvis får inbrott eller om det börjar brinna i hemmet får du snabb hjälp och ersättning. Kan du inte bo hemma efter skadan, betalar vi för ett annat boende och ser till att bostaden återställs.

Någon att prata med efter en svår händelse

Om du mår psykiskt dåligt efter exempelvis en brand i hemmet kan det vara tryggt att få stöd av en terapeut. Därför ingår även ett krisskydd i din försäkring. Dessutom får du ersättning om du hamnar i en tvist med t.ex. en byggfirma eller krävs på skadestånd av hyresvärden.​

Lugnt och skönt på resan

I din hemförsäkring ingår ett reseskydd som bland annat täcker kostnader om någon i familjen behöver besöka en doktor på resan.​

Om ni inte kan bo hemma betalar vi för ett annat boende och ser till att ert hem återställs, så att ni kan flytta tillbaka så snart som möjligt.

Dina saker är försäkrade för en miljon

Det är viktigt att du inte underförsäkrad om familjens möbler, kläder, datorer och andra saker skadas eller stjäls. Därför är alltid sakerna i ditt hem försäkrade för en miljon kronor. Om sakerna är värda mer än en miljon kan du enkelt välja ett högre belopp.​​​​

Frågor om försäkringen?

 
 
 
 

Försäkringsgenomgång

Vilket skydd behöver och önskar ​du? Boka en försäkringsgenomgång så hjälper vi dig.​

Boka försäkringsgenomgång 
 
 
 
 

Ring oss

Har du frågor som du vill bolla med vår kundservice?​
Ring oss vardagar 8–19, helger 9–17.​​

0771-111 110​​

Allt om hemförsäkring via Sect​or Alarm

Läs det här innan du tecknar din försäkring​

Du kan läsa mer om försäkringen och viktiga undantag i för- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID​​), som kan​ hjälpa dig att jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både för- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret.


VillaförsäkringFritidshusförsäkring