Livbojsjakten  

Livbojsjakten 2014

I Sverige finns ca 80 000 livbojar. Hjälp oss ta reda på vilka som är på plats och om de är i bra skick – fota och checka in alla bojar du hittar i sommar! Som tack för din insats belönar vi dig med värdecheckar direkt till din telefon.

För varje incheckad boj skänker vi 1 krona till Svenska Livräddningssällskapet.

Livbojsjakten + Facebook = Belöning!

När du kopplar Livbojsjakten till Facebook får du en värdecheck för livboj nr 3,9 och 18 (sedan en värdecheck för var 18:e livboj). Du får 25 kronor, direkt till mobilen, smidigt och praktiskt!

Missa inte utmaningarna som vi lagt till i år. Kan du fota livbojar tidigt på morgonen, mitt på dagen och på kvällen? Dela en bild på Facebook, bjud in dina vänner och se till att de laddar ner appen så får du en värdekupong till. Kolla i appen så ser du vilka utmaningar som finns.

Bjud in en vän så får du mer

Värva dina Facebook-vänner till Livbojsjakten så får du ännu mer belöning: en värdecheck per vän, upp till 3 checkar. Ju fler vi blir desto bättre är det ju för sjösäkerheten!

Tack för att du är med och räddar liv!

Våra livbojar räddar faktiskt flera liv varje år - men de måste vara hela. Därför startar vi Livbojsjakten för fjärde året i rad! Från midsommar till 31 augusti kan du hjälpa oss att göra Sveriges vatten säkrare genom att fota livbojar och berätta för oss om de är i bra skick. Allt du behöver göra är att ladda hem appen Livbojsjakten i App Store eller Google Play så nu kör vi!

Ladda ner appen!

Livbojsjakten

Scanna in vår QR-kod med din iPhone eller Android så kommer du till vår app snabbt och enkelt, annars kan du klicka på länkarna nedan. 

Till Appstore

Till Google Play 

Livbojen

 Sedan 1954 då Trygg-Hansa skänkte sin första livboj och har vi delat ut drygt 200 000 livbojar till svenska kommuner, segelklubbar och hamnar. Vi arbetar hela tiden med att byta utslitna bojar och se till att fler livbojar kommer upp där det behövs..