Tävling

​​​​​​​​Tävla med oss på Instagram – vinn en livboj!

Dansa och vinn en personlig livboj med valfri text!  Se videon, lär dig av Theoz dans och ladda upp din egen version av Moves like drowning (låten finns på Spotify), tagga @trygg_hansa och en vän som du uppmanar att dansa. Märk inlägget med hashtaggen #moveslikedrowning . Då är du med och tävlar – samtidigt som du hjälper till att sprida livsviktig kunskap om hur en drunkning ser ut. Tävlingen startar 1 juli och pågår fram till den 31 juli 2022, då Trygg-Hansas jury korar de fem mest kreativa bidragen som vinner varsin livboj.​

Så här tävlar du:

  1. Titta på Theoz dans och lär dig stegen
  2. Öva in dansen till musiken som du hittar på Spotify. Sök på ”Moves like drowning”!
  3. Dansa ensam eller med kompisar, grannar, familj eller kollegor
  4. Tagga @trygg_hansa och en vän. Märk inlägget med #moveslikedrowning.
  5. Kolla och stäm av med dina danskompisar att det är okej att du lägger ut filmen
  6. Publicera din version av Moves like drowning. Om du vill att vi ser inlägget måste du ha en öppen profil
  7. Du får gärna publicera och tävla med flera versioner av Moves like drowning.


Vår ikoniska livboj finns vid ca 80 000 badplatser och hamnar runt om i hela Sverige. Livbojen som tillfaller vinnaren är värd 945 kronor.​

Tävlingsregler:​

1. Tävlingen pågår på Trygg-Hansas Instagram-sida mellan 1 juli och ​31 juli 2022. ​Endast de bidrag som juryn kan se (se Instagrams inställningar för öppen profil), kommer att tas i beaktning av juryn.

2. Vinnarna kontaktas av Trygg-Hansa via Instagram senast den 15 augusti 2022. 

 3. Tävlingen arrangeras av Trygg-Hansa Försäkring filial, Fleminggatan 18, 106 26 Stockholm. 

 4. Vid eventuella frågor som rör tävlingen, vänligen kontakta: maria.lindholm@trygghansa.se 

 5. Endast personer över 18 år och bosatta i Sverige får delta i tävlingen. Anställda på Trygg-Hansa samt make/maka och barn till anställda får inte delta i tävlingen. 

 6. De uppgifter som den tävlande lämnar om sig själv i samband med tävlingen kan komma att användas av Trygg-Hansa i samband med tävlingen. 

7. Genom att delta i tävlingen samtycker den tävlande till att personuppgifter behandlas enligt ovan och att Trygg-Hansa annonserar vinnarna på sin Instagram-sida samt kan komma att använda tävlingsbidraget för publicering på hemsida och i digitala kanaler. Bidraget kan även komma att användas i marknadsföringssyfte.​

 8. För att delta i tävlingen behöver du:
a. Lägga upp en video på Instagram där du dansar stegen i dansen Moves like drowning.​.
  
b. I videoinlägget använda hashtaggen #moveslikedrowning samt tagga @trygg_hansa och en vän.​ 

 9. Fullständigt bidrag laddas upp på Instagram senast den 31 juli 2022. Glöm inte att din profil måste ha inställningen ”öppen” för att juryn ska kunna se ditt bidrag. De bidrag som saknar efterfrågad information efter tävlingsperioden anses inte delta i tävlingen. Inga begränsningar på antal bidrag per person gäller.​

 10. Det vinnande bidragen utses av en jury bestående av representanter från Trygg-Hansa. Juryns beslut kan inte överklagas och behöver inte motiveras. Totalt tävlas fem livbojar​ ut.

11. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

 12. Trygg-Hansa tar inte ansvar för eventuella tekniska problem och svårigheter som kan påverka slutresultatet av tävlingen. 

13. Bidrag som anses stötande och olagliga kommer att tas bort. 

 14. Förslag på texter till livbojar som anses som stötande kommer inte att godkännas. 

 15. Genom att delta i tävlingen godkänns ovan villkor.

Ok, jag förstår