Välkommen till Ledarnas medlemsförsäkringar

Är du ny medlem i Ledarna? Du hittar dina erbjudanden här

Samarbeten»Ledarna

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Som medlem i Ledarna får du något extra

Tack vare samarbetet mellan Ledarna och Trygg-Hansa får du som medlem extra bra försäkringar, särskilda förmåner och generösa rabatter när du tecknar försäkringar för dig, din familj, ditt hem eller din bil. Och du som är ny medlem har dessutom fyra försäkringar gratis i tre månader!

Har du försäkringar som flyttas till oss från Bliwa nu vid årsskiftet? Här kan du läsa om
 ​ vad du behöver tänka på i samband med flytten​, hur du betalar för din försäkring och annat som är bra att känna till. ​

Hade du försäkringar i Bliwa? Nu har de flyttats till oss!

Ledarna och Trygg-Hansa har utökat sitt samarbete. Det innebär att de personförsäkringar som du förut hade hos Bliwa flyttades över till Trygg-Hansa den 1 januari 2020. Ledarnas inkomstförsäkring stannade däremot kvar hos Bliwa. Den gick alltså inte med i flyttlasset till oss.​

Försäkringsbesked och faktura på väg!
I dagarna får du ett brev av oss tillsammans med ditt försäkringsbesked och faktura. Har du barnförsäkring eller Senior livförsäkring livsvarig? Då gäller detta dig:

  • Du som enbart har någon av dessa försäkringar får ditt försäkringsbesked, villkorsbilaga och faktura i ett separat utskick, och även ett kompletterande välkomstbrev med information från oss.
  • Du som har någon av dessa försäkringar och dessutom någon annan försäkring, får information om dina försäkringar i två olika utskick. Du får då ditt välkomstbrev i det ena utskicket.
​​​

Har du frågor om ditt försäkringsbesked eller din faktura? Ring Ledarnas kundservice hos Trygg-Hansa på 0771-111 656, så hjälper vi dig!

Bra att veta om flytten​

När försäkringarna flyttas till oss går det mesta helt automatiskt. Men inte riktigt allt. Det finns några saker du behöver tänka på för att allt ska fungera som tidigare, och här har vi samlat vanliga frågor och svar. ​ Undrar du över hur du betalar dina​ medlemsförsäkringar?​ ​Det kan du läsa om här.​

​​
Vilka försäkringar flyttas till Trygg-Hansa?​
 
Ska din familj få ersättningen från livförsäkringen?
 
Har du sjukförsäkring och är sjukskriven?
 
Hade du sjukvårdsförsäkring i Bliwa och fick vård eller väntade på vård?​​​​ Kontakta oss!
 
Hände något före flytten 1 januari? Det här gäller:​​
 
Jag arbetar inte, hur blir det med premiebefrielsen?​
 


Hittar du inte svaret på din fråga? Ring Ledarnas kundservice hos Trygg-Hansa på 0771-111 656, så hjälper vi dig!​

Så betalar du din medlemsförsäkring hos Trygg-Hansa

Betalningen för dina första månader hos oss har vi har delat upp på två inbetalningar. Du betalar först för en månad, och sedan skickar vi dig en ny faktura för de resterande två månaderna i kvartalet. Det gör vi för att underlätta övergången för dig som kund.

Betala med autogiro eller faktura

Du kan välja om du vill betala via autogiro eller mot faktura. Med autogiro betalar du för varje månad i efterskott, mot faktura betalar du i förskott. Vi skickar ett inbetalningskort till dig var tredje månad, om du inte meddelar oss något annat. Som Ledarna-medlem betalar du ingen fakturaavgift. Har du fått ditt första inbetalningskort men vill betala med autogiro? Byt till autogiro före 14 januari, så kan du bortse från inbetalningskortet. ​

Byt till autogiro på Mina sidor – det är enkelt ​

Du kan enkelt byta till autogiro genom att logga in på Mina sidor och
ändra betalsätt där.​

Ring om du vill ändra betalningsperiod för din faktura

Du som väljer att fortsätta betala med faktura får ett inbetalningskort var tredje månad. Vill du hellre betala per halvår eller helår?
Ring ​0771-111 656 så hjälper vi dig med det.

Kan jag betala med e-faktura? 

Nej, personförsäkringen kan inte betalas med e-faktura hos oss. Våra betalsätt är autogiro eller faktura, och som medlem i Ledarna betalar du ingen fakturaavgift. 

Har du andra försäkringar hos oss som du betalar med e-faktura? Dessa kan du fortsätta att betala med e-faktura även i fortsättningen.

.

 

Försäkra det viktigaste du har 

Vi försäkrar både dig och din familj till förmånliga priser.

.

 

Samlingsrabatt på försäkringar

Om du samlar fler av dina försäkring​ar hos oss får du samlingsrabatt. Rabatterna gäller alla i ditt hushåll.​

.

 

Egen kundservice

Du når Ledarnas  kund- och skadeservice hos Trygg-Hansa på ​0771-111 656.

 
 
 
 

Har något hänt?

Du kan göra din skadeanmälan enkelt och smidigt​ på​​ webben.

Anmäl skada
 
 
 
​ 

Logga in på Mina sidor

Är du  medlem i Ledarna kan du se och ändra dina försäkringar på Mina sidor.

​​Log​ga in​​​​