Ledarnas personförsäkringar

Har du frågor? Ring Ledarnas kundservice hos Trygg-Hansa på 0771-111 656

Teckna Ledarnas personförsäkringar
Ledarnas personförsäkringar ger ett bra skydd i livet – för både liten och stor.
Teckna försäkring

​Ledarnas personförsäkringar för dig och din familj

Vi har flera förmånliga försäkringar för dig och din familj. De ger ett bra skydd i livet – för både liten och stor. Här kan du läsa om personförsäkringarna, vad som gäller för att kunna teckna dem, hur länge de gäller och våra olika betalsätt. Du kan även läsa om premiebefrielsen – den innebär att du som är medlem i Ledarna kan slippa betala din premie om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven.

.

 

Skydd dygnet runt

Med vår olycksfallsförsäkring har du skydd dygnet runt – både när du arbetar och när du är ledig.

.

 

Månadsersättning om du blir sjukskriven

Med sjukförsäkringen får du ett skattefritt belopp varje månad om du blir sjukskriven mer än tre månader – i upp till fyra år.

.

 

Snabb hjälp när du behöver planerad vård

Med sjukvårdsförsäkringen slipper du långa vårdköer och får hjälp att boka privatvård av legitimerade sjuksköterskor.​​

Personförsäkringar

Digitala avtal med juridisk rådgivning

När det oväntade händer är tydliga avtal ett stöd. Därför kan du som har Ledarnas olycksfallsförsäkring eller sjuk- och olycksfallsförsäkring enkelt upprätta digitala avtal, till exempel testamente och samboavtal. Du får även juridisk rådgivning om avtalen.

Du når avtalen via Mina sidor​ –​ logga in med BankID och klicka dig fram till dina medlemsförsäkringar.

Vem kan teckna försäkring?

Försäkringarna kan tecknas av dig som är medlem i Ledarna. Du kan också medförsäkra din partner (make, maka, registrerad partner eller sambo) med samma villkor. Det finns även en barnförsäkring, Barnförsäkring plus. Den kan du teckna för dina barn, och din partner kan teckna den för sina barn.

Hur betalar jag?

Du kan betala månadsvis via autogiro, eller per kvartal, halvår eller helår via faktura.

Hur länge gäller försäkringarna?

Alla försäkringarna gäller till och med den månad du fyller 67 år, utom Sjukkapital som gäller till och med den månad du fyller 65 år. Om du fortsätter att jobba kan du behålla de flesta av försäkringarna fram tills du fyller 70 år.

Samma åldersgränser gäller för din medförsäkrade partner. Barnförsäkring plus gäller till och med slutet av det år barnet fyller 25 år. Grundförutsättningen för både dina och din medförsäkrades försäkringar är att du är medlem i Ledarna.

Personförsäkringen – då kan du få premiebefrielse

Om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven kan du slippa betala din premie. Det gäller alla dina personförsäkringar med undantag för sjukvårdsförsäkringen.Det är olika villkor beroende på om du är arbetslös eller sjukskriven.

Det är olika villkor beroende på om du är arbetslös eller sjukskriven.

Arbetslös? Då gäller det här
 
Sjukskriven? Då gäller det här
 

Få koll på vad som ingår

Det är alltid viktigt att du vet vad som ingår i en försäkring. Vad täcker den? Vad täcker den inte?  Läs mer om vad som ingår i försäkringen i vår för- och efterköpsinformation och de fullständiga villkoren för försäkringarna. Du kan läsa mer om vad som gäller för premiebefrielsen i villkoret.

Om du har några frågor som du inte hittar svar på är du alltid välkommen att kontakta oss.
Ring 0771–111 656 så hjälper vi dig!

 QuickQuotePlaceHolder