Försäkring för eget företag

Trygga Firman företagsförsäkring

​Skräddarsytt försäkringspaket för egenföretagare​

Installation av nya datorer eller kanske omskyltning inför butiksrean? Som småföretagare har du förmodligen annat att tänka på än det här med företagsförsäkringen. För att underlätta har vi tagit fram TryggaFirman – ett skräddarsytt försäkringspaket för mindre företag. Du tecknar enkelt här på webben och om något händer hjälper vi dig snabbt.

Beräkna pris

Varför behöver du en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du jobbar inom är det viktigt att du har en försäkring för ditt företag. Utan försäkring kan det bli en dyr historia om du råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada, så att du inte kan göra ditt jobb under en period. Vår företagsförsäkring gäller alla aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 10 miljoner kr. För konsulter och hotell och restaurang kan omsättningen vara högre.

Rätt försäkring för din bransch

Har verktygen blivit stulna eller har en kund halkat på golvet? Olika saker händer i olika branscher. Med TryggaFirman får du en smart helhetslösning, noga anpassad efter din bransch. Du kan enkelt välja bort vissa delar som du inte behöver och förstärka skyddet med våra tilläggsförsäkringar.

Läs mer och beräkna ditt pris för din bransch:

kontor och konsult (inom t.ex. ekonomi, IT, teknik och marknadsföring)butik och handel (för t.ex livsmedelsaffär, blomsterhandel och webbutik) serviceföretag (för t.ex. frisör, skomakeri och personlig tränare) tillverkande företag (för t.ex. keramisk och mekanisk verkstad) entreprenad och bygg (för t.ex. byggfirma, VVS-installatörer och elektriker)


Beräkna pris, teckna här på webben och få 10 % rabatt!

Beräkna pris

Vårt expertteam hjälper dig att välja rätt

Ansvarsförsäkring, konsultansvarsförsäkring, olycksfallsförsäkring … Svårt att välja? Vår kundservice har ett expertteam som är specialister på din bransch och som vet vilka krav som ställs. Teamet hjälper dig att skräddarsy en
försäkringslösning för ditt företag.

Hjälp även om du har glömt att uppdatera oss

Har du flyttat eller kanske köpt nya inventarier under året? Då gäller försäkringen även om du inte har meddelat oss förändringarna i verksamheten. Läs mer om vårt Förändringsskydd.

Trygghet med låg självrisk

Nu har vi förbättrat TryggaFirman ytterligare. Självrisken är sänkt till 1 500 kr (från tidigare 8 900 kr). Och skulle din dator skadas eller bli stulen, så får du en helt ny (om den gamla datorn är max två år). Om du redan har TryggaFirman, kan vi sänka självrisken även för dig. Kontakta oss.

Har din försäkring blivit omodern?

Företag växer, byter lokal, skaffar nya inventarier. Kort sagt, företag är i ständig utveckling. Därför är det viktigt att du uppdaterar försäkringsskyddet löpande. Lösningen heter Försäkringskollen, vi kontaktar dig en gång om året och ser till att företagets försäkringar är aktuella.

Äger du lokalen där du har firman?

Då kan du komplettera TryggaFirman med en fastighetsförsäkring som ger ett bra skydd för bland annat skador på byggnaden. Läs mer om fastighetsförsäkring.

Har du bilen registrerad i företaget?

Vi kan erbjuda dig ett bra försäkringsskydd för bilen, anpassat efter hur du använder den i jobbet. Läs mer om Bilförsäkring med Hämtservice och beräkna ditt pris.
Läs mer om din bransch: Kontor och konsultButik och handelServiceföretagTillverkande företagEntreprenad och bygg 

Trygga Firman-boxen 

Skräddarsydd företagsförsäkring för din bransch. Vårt expertteam hjälper dig att välja rätt lösning.Teckna här på webben och få 10% rabatt.Trygghet med låg självrisk.Nyhet! Om din nya dator blir stulen inom två år får du en helt ny.Skydd även om du glömt att uppdatera oss under året.
Läs mer här (pdf).
Lätt att komplettera med en fastighetsförsäkring!Rätt försäkrad med Försäkringskollen en gång om året.