Försäkring för eget företag

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Trygga Firman företagsförsäkring

Fullt upp med byggjobb eller bokföring? För dig som småföretagare underlättar TryggaFirman, ett försäkringspaket för mindre företag. Teckna enkelt här på webben. Om något händer hjälper vi dig snabbt.

Med Trygga Firman får du​

Skräddarsytt försäkringspaket för egenföretagare​ Årlig uppdatering av din försäkring.Vi ser till att du har det skydd ditt företag behöver.Låg självrisk på 1500 kr​  

Teckna här och få 10 % rabatt!

Få pris & teckna

Vill du ringa oss?

Prata med vår kundservice på 0752 - 430 610.

Varför behöver du en företagsförsäkring ?

Inbrott, skadestånd eller en vattenskada? Utan försäkring kan det stå dig dyrt. Vår företagsförsäkring gäller aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 10 miljoner kr. För konsulter och hotell och restaurang kan omsättningen vara högre.

Se filmen om hur du lyckas med ditt företagande

 

 

Rätt försäkring för din bransch

entreprenad och bygg (för t.ex. byggfirma, VVS-installatörer och elektriker) kontor och konsult (inom t.ex. ekonomi, IT, teknik och marknadsföring)butik och handel (för t.ex livsmedelsaffär, blomsterhandel och webbutik)serviceföretag (för t.ex. frisör, skomakeri och personlig tränare)tillverkande företag (för t.ex. keramisk och mekanisk verkstad)

​Våra experter hjälper dig

​Ansvarsförsäkring, konsultansvarsförsäkring, olycksfallsförsäkring … Svårt att välja? Vår kundservice har ett expertteam som är specialister på din bransch och som vet vilka krav som ställs. Teamet hjälper dig att skräddarsy en
försäkringslösning för ditt företag.

Stäng

​Hitta rätt försäkring för din bransch

​Har verktygen blivit stulna eller har en kund halkat på golvet? Olika saker händer i olika branscher. Med Trygga Firman får du en smart helhetslösning, noga anpassad efter din bransch. Du kan enkelt välja bort vissa delar som du inte behöver och förstärka skyddet med våra tilläggsförsäkringar.

Läs vidare

​Vi uppdaterar din försäkring

Företag växer, byter lokal, skaffar nya inventarier. Därför är det viktigt att du uppdaterar försäkringsskyddet löpande. Lösningen heter Försäkringskollen. Vi kontaktar dig en gång om året och ser till att företagets försäkringar är aktuella. Har du inte hunnit meddela oss om en förändring, ingen fara. Försäkringen gäller även när verksamheten ändras.
Läs mer om vårt Förändringsskydd.

Läs vidare

​Äger du lokalen där du har firman?

Då kan du komplettera TryggaFirman med en fastighetsförsäkring som ger ett bra skydd för bland annat skador på byggnaden. Läs mer om fastighetsförsäkring.
Läs mer om fastighetsförsäkring.

Läs vidare

​Har du bilen registrerad i företaget?

​Vi kan erbjuda dig ett bra försäkringsskydd för bilen, anpassat efter hur du använder den i jobbet.
Läs mer om Bilförsäkring med hämtservice och beräkna pris.

Läs vidare