Försäkra företaget

Företag

Företagsförsäkring

​​​
Kampanj!

Bil

Bil & lätt lastbil

Fordon

Andra fordon

Personal

Du & din personal

​​​​

Topprankad bilförsäkring för företagets bilar
Teckna ett bra skydd för företagets bilar, förare, passagerare och last. Vi erbjuder ett av branschens bästa skydd för motor och elektronik. Drulle och bärgning ingår, såklart!
 

För hela företaget

Vi har rätt försäkring för hela företaget: verksamheten, medarbetarna, lokalerna, fordonen, inventarierna.

.

 

Anpassad för din bransch

Alla branscher har olika förutsättningar och behov. Vi ser till att du får rätt försäkring för just din verksamhet.

.

 

Snart 200 år av trygghet

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828. Vi har gedigen erfarenhet och står stadigt vid din sida.

 
 
 
 

Ha det hänt något?

Många skador kan du anmäla direkt på webben. I andra ärenden är det bättre att vi pratar med varandra.

Anmäl skada
 
 
 
 

Behöver du hjälp?

Här hittar du svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår kundservice.

Kundservice för företag

Mer om våra företagsförsäkringar

Lätt att hitta rätt försäkring

Enskild firma eller aktiebolag? Lokal hantverkare eller internationellt handelsföretag? Oavsett vilken bransch, storlek och marknad som stämmer in på ditt företag har vi rätt försäkring för dig. Omsätter ni under 10 miljoner kan du se ditt pris och teckna försäkringen direkt här på webben. Omsätter ni mer? Ring oss på 0771-111 110 så ser vi till att ni får rätt skydd!

Har du nyss startat eget? Eller funderar du fortfarande?

Att starta eget är ett stort steg – vi vill vara med och göra steget lite enklare! Därför får alla nyblivna egen­företagare 30 % rabatt på företags­försäkringen. Om något händer hjälper våra erfarna medarbetare dig att få den hjälp och ersättning du har rätt till. Rabatten gäller första året när du tecknar försäkringen online.

Ansvarsförsäkring: skydd mot dyra misstag

I alla våra företagsförsäkringar ingår en ansvars­försäkring. Med den är du skyddad mot dyra misstag och olyckor. Till exempel om du skriver fel i ritningen, spiller olja på någons uppfart eller om en kund halkar och slår sig i din butik.

Företag förändras. Vi ser till att försäkringen hänger med

Firman växer, man byter lokal eller skaffar nya inventarier. Därför är det bra att se över sina försäkringar med jämna mellanrum. Vi hjälper gärna till! En gång om året – eller när du vill – gör vi en ordentlig försäkrings­genomgång tillsammans med dig. Så att du alltid kan vara trygg med att du har rätt skydd.

Åkeri och entreprenad – våra specialintressen

Alla företag är välkomna hos oss – men vårt livbojshjärta bultar extra varmt för åkeri- och entreprenadbranschen. Genom vårt nära samarbete med Sveriges åkeriföretag och Maskinentreprenörerna kan vi erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar för dig som är medlem hos dem.

Avbrottsförsäkring: hjälp när verksamheten står stilla

Ett avbrott i verksamheten får snabbt stora konsekvenser: hyror och löner ska ju ändå betalas. I vår företagsförsäkring ingår en avbrotts­försäkring. Vi ersätter både dina fasta kostnader och den vinst som du går miste om när verksamheten står stilla efter till exempel en brand eller ett inbrott.

Skadeförebyggande råd

Vi finns där för att hjälpa när något oväntat händer. Men vår förhoppning är att någon skada eller ol​ycka inte ska behöva inträffa alls. Läs våra skadeförebyggande råd här nedan.

Jobbar du som försäkringsförmedlare?

På den här sidan har vi samlat all information för dig som jobbar som förmedlare. Du hittar länk till inloggningssidan Mäklarkontoret, du kan läsa mer om våra företagsförsäkringar för att hitta rätt för just din kund, få hjälp genom vår​ guide för skadeanmälan samt hitta kontaktuppgifter till Mäklardisken.

Ok, jag förstår