Jobba hos oss

​​​Varför jobba hos oss?

Trygg-Hansa har hjälpt och underlättat för människor i nära 200 år, möjliggjort för våra kunder att leva fullt ut och hjälpt till att återuppbygga tillvaron när något har hänt.

Var med och utveckla marknadens bästa kundupplevelse

I generationer har vi stått för nytänkande i försäkringsbranschen. När vi nu utvecklar marknadens bästa kundupplevelse följer vi inte bara en stolt tradition, tillsammans med våra medarbetare vill vi vara med och forma framtiden. På så sätt kan du verkligen vara med och göra skillnad när du jobbar hos oss.

Du blir en del av en dynamisk arbetsmiljö

Produkter kan alltid kopieras, men människor är unika. Vi sätter människan och mångfald i fokus och är övertygade om att samarbete och olika perspektiv skapar de bästa förutsättningarna för bra prestationer. Du blir en del av ett respektfullt och drivet team med duktiga och intresserade arbetskamrater och ett arbetsklimat med ett stort hjärta.

Du kan växa och utvecklas

Vi ska utvecklas och växa - och vi förväntar oss att du gör detsamma. Varje medarbetare är en viktig lagspelare mot ett gemensamt mål. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter, stöttning, utmanande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetskultur. Hos oss kan du både utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär – lokalt såväl som internationellt.

 

Lediga jobb

Hitta lediga tjänster hos oss.

 

Student

Hitta information om examenspraktik, sommarjobb och heltidstjänster.

 

Utvecklas hos oss

Hos oss kan du utvecklas i din karriär

 

Det här är vi

Läs om hur det är att jobba hos oss.

 

Försäljning & kundservice

Läs om hur det är att jobba på kundservice hos oss på Trygg-Hansa.

 

Skadereglerare

Läs mer om hur det är att jobba som skadereglerare hos oss på Trygg-Hansa.

 

Tips för din ansökan

Läs våra bästa tips för att skriva en bra arbetsansökan.


Sådant som vi är lite extra stolta över:

  • Trygg-Hansa har runt 2000 medarbetare på cirka 20 orter i landet och vi ingår sedan april 2022 i  Tryg-koncernen.​
  • 50 % av alla barn i Sverige är försäkrade i Trygg-Hansa. Varje år hjälper vi 65 000 familjer där ett barn råkat ut för en skada eller sjukdom.
  • Vi var först i branschen med att använda Customer Call Centre
  • Trygg-Hansa försäkrar varannan lastbil som rullar på Sveriges vägar
  • Varje år har Trygg-Hansas medarbetare över 6,2 miljoner kundkontakter
  • Trygg-Hansa hjälper drygt 500 000 skadedrabbade kunder varje år - vi sätter människan i fokus och utgår ifrån kundens behov, för att erbjuda rätt försäkring genom hela livet
  • Skadestopp är ett unikt koncept där vi tillsammans med våra företagskunder arbetar skadeförebyggande för att sänka både kundens risk och säkerställa att t. ex deras lastbilar rullar på vägarna och inte står på verkstan

Kompetensbehov och jobbmöjligheter

Hos Trygg-Hansa finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter för både ledare, specialister och generalister. Vi erbjuder försäkringar för såväl privatpersoner som företag inom olika verksamheter och söker därför medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

Säljare, servicemedarbetare, jurister, ingenjörer, IT-specialister och aktuarier, men också personer inom finans, marknadsföring och kommunikation. Många skilda kompetensområden alltså, men gemensamt för alla oss som jobbar här är att vi är en del av en stark servicekultur och att vi sätter kunden i centrum.


Några exempel på yrkesroller och kompetensområden ​​vi erbjuder:

Prissättning & underwriting
 
Operations & process
 
Skador
 
Sälj
 
IT