Jobba hos oss

Hitta lediga tjänster hos oss. Se våra lediga jobb

​Varför jobba hos oss?

Trygg-Hansa har hjälpt och underlättat för människor i nära 200 år, möjliggjort för våra kunder att leva fullt ut och hjälpt till att återuppbygga tillvaron när något har hänt.

Tillsammans skapar vi trygghet för livet

Trygg-Hansa är en del av Tryg-koncernen, Skandinaviens största sakförsäkringsbolag. Vi är över 7 500 engagerade kollegor i Sverige, Norge och Danmark. Varje dag arbetar vi för att utvecklas och växa genom att skapa trygghet för våra kunder.

Utvecklas med oss

På Trygg-Hansa finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter för både ledare, specialister och generalister. Vi erbjuder försäkringar för såväl privatpersoner som företag inom olika verksamheter och söker därför medarbetare med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt för alla oss som jobbar här är att vi är en del av en stark kultur och att vi sätter kunden i centrum.

En trygg arbetsplats

Vi sätter människan och mångfald i fokus och är övertygade om att samarbete och olika perspektiv skapar de bästa förutsättningarna för utveckling. Hos oss blir du en del av ett team med kunniga och nyfikna kollegor och en inkluderande arbetsplats med ett stort hjärta.

Fokus på hållbarhet

På Trygg-Hansa ska trygghet och hållbarhet genomsyra allt vi gör, från utveckling av produkter och tjänster till vår skadehantering, vårt skadeförebyggande arbete och våra kundkontakter. Allt utgår självklart från hur vi själva agerar varje dag.

 
 

Tillsammans med Trygg-Hansa

Läs mer om kulturen på Trygg-Hansa.

 
 

Utvecklas hos oss

Läs om dina karriär och utvecklingsmöjligheter hos oss.

 
 

Trygga förmåner

Läs mer om några av de förmåner vi erbjuder dig.

 
 

V​åra medarbetare​

Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att arbeta på Trygg-Hansa.Hitta lediga tjänster hos oss

Karriärföretag 2024

Trygg-Hansa har upprättat sig som en attraktiv arbetsgivare som fokuserar på att skapa trygga och inkluderande arbetsmiljöer. Genom sitt engagemang för både sina anställda och samhället i stort, har Trygg-Hansa blivit en eftertraktad arbetsplats. Genom sin långsiktiga satsning på arbetsmiljön och sitt employer branding-arbete ger de medarbetarna goda förutsättningar att utvecklas och trivas. Trygg-Hansa är en arbetsgivare som förstår vikten av att stödja och utveckla sina medarbetare och samtidigt vara en ansvarstagande företagsmedborgare.

I min roll som redaktör drivs jag av att skapa innehåll i våra kommunikationskanaler som bidrar till en kultur med högt medarbetarengagemang och ökad kundnöjdhet. Men det är ingen one woman show, jag utvecklar i nära samarbete tillsammans med mina kollegor på kommunikationsavdelningen och i hela vår verksamhet.

Josephine, Redaktör


Sådant som vi är lite extra stolta över

  • Vår livboj finns vid cirka 80 000 vattennära platser och räddar varje år flera liv.
  • 50 % av alla barn i Sverige är försäkrade i Trygg-Hansa. Varje år hjälper vi 65 000 familjer där ett barn råkat ut för en skada eller sjukdom.
  • Familjehjälpen vägleder våra kunder med barnförsäkring om ett barn råkat ut för ett olycksfall, är utsatt i skolan eller har en sjukdom eller funktionsnedsättning.
  • Vi bidrar till Svenska Livräddningssällskapets sommarsimskolor och som engagerad partner till BRIS och Avicii Arena arbetar vi aktivt med att förebygga psykisk ohälsa bland unga.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vårt hållbarhetsarbete

På Trygg-Hansa ska trygghet och hållbarhet genomsyra allt vi gör, från utveckling av produkter och tjänster till vår skadehantering, vårt skadeförebyggande arbete och våra kundkontakter. Allt utgår självklart från hur vi själva agerar varje dag.

Läs mer vad vi gör för att vara långsiktigt hållbara