Försäkring för stora företag

​​​​Försäkring för stora företag – omsättning från 50 m​kr

Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker samt behov av skydd. Det är utgångspunkten för oss när vi utformar våra försäkringslösningar.
Vi samarbetar med flera ledande branschorganisationer och håller oss kontinuerligt uppdaterade kring deras aktuella frågor. Det gör oss till specialister inom ditt område och att vi kan erbjuda dig en försäkringslösning som är perfekt anpassad efter dina behov.

Säljare företagsförsäkringar

Klicka på ditt län för att hitta din lokala säljare
Stockholms län
 
Blekinge län
 
Dalarnas län
 
Gotland
 
Gävleborgs län
 
Hallands län
 
Jönköpings län
 
Kalmar län och Kronobergs län
 
Norrbottens län
 
Skåne län
 
Skaraborgs län
 
Södermanlands län
 
Uppsala län
 
Västerbottens län och Västernorrlands län
 
Jämtland
 
Värmlands län
 
Västmanlands län
 
Västra Götalands län
 
Örebro län
 ​
Östergötlands län
 
 1. Ditt eget kundteam finns alltid nära till hands
  Teamet skräddarsys efter ditt företags behov. På så sätt får du tillgång till en support som kan din verksamhet, känner till branschens risker samt hur du bäst undviker dem. Du får också personlig rådgivning om företagets försäkringar, på tider som passar dig.
 2. En skräddarsydd försäkringslösning
  Tillsammans med dig gör vi en grundlig genomgång av riskerna i din verksamhet, som kan drabba själva rörelsen, fordonen samt dina medarbetare – vi ser till att hela företaget blir rätt försäkrat. Behöver din verksamhet besiktigas så har vi egna lokala besiktningsmän som genomför brand- och säkerhetsbesiktningar hos dig. En besiktning kan sänka såväl din premie som din självrisk.
 3. Skadestop® – ett tryggt sätt att spara pengar
  De billigaste skadorna är de som aldrig inträffar. Därför ger vi råd om skadeförebyggande åtgärder utifrån din verksamhets specifika risker. De skadeförebyggande åtgärderna gör att du snabbt ser fördelar, som exempelvis färre driftsstörningar och skador. Och med våra expertråd ökar säkerhetsmedvetandet b​land dina medarbetare, vilket ytterligare hjälper dig att behålla pengarna i företaget.
 4. Smidig skadehantering, direkt över telefon
  Om du ändå skulle råka ut för en skada ser vi till att du snabbt kommer igång med verksamheten igen, så att dina kunder och affärer drabbas i minsta möjliga mån. Du anmäler enkelt skadan via telefon, och de allra flesta skador löser vi efter bara ett samtal. Drabbas du av en akut skada kan du vända dig till vår jour, den är öppet dygnet runt, året om. Och vid större skador erbjuder vi dessutom katastrofberedskap, där du direkt får tillgång till en egen projektledare som ser till att effektivt begränsa skadans omfattning.
 5. Rätt försäkrad år efter år
  För att säkerställa att ditt företag fortsätter att vara rätt försäkrat, även om det skett förändringar i verksamheten, erbjuder vi en årlig genomgång av ditt försäkringsskydd.