Skogsmaskinsförsäkring

Vår skogsmaskinförsäkring är anpassad för dig som äger en skogsmaskin med tillhörande motorredskap. Vi vet att arbetet måste blir klart och ingen maskin får bli stående. Försäkra din skogsmaskin hos oss så hjälper vi dig att göra ett bra jobb.

Snabb hjälp om något händer, så att verksamheten kan fortsättaSmidig skadeanmälan på det sätt som passar digVi skräddarsyr försäkringen efter dina behov – ring oss så hjälper vi dig

Ring oss på 0752 - 430 600


Medlem i SE?

Som medlem i SE (Skogsentreprenörerna) får du en särskilt förmånlig försäkring för dina skogsmaskiner. Läs mer om vår försäkring för skogsmaskiner för SE-medlemmar. Som SE-medlem har du också flera andra förmåner, besök vår sida för SE-medlemmar.


​Så hjälper vi dig om inte allt går som det ska

Oväntade saker händer. Då ser vi till att ditt arbete påverkas så lite som möjligt. Här är några exempel på hur vi hjälper dig när du har försäkringen hos oss:

Snabb hjälp om maskinerna står eller om något oväntat händer

Med vår halvförsäkring får du bland annat hjälp om din maskin eller utrustning stjäls eller blir utsatt för skadegörelse. Om maskinen blir stående så verksamheten inte kan fortsätta kan du få ersättning om du har tecknat tilläggsförsäkringen Avbrott.​

Lättare väg tillbaka efter en olycka

Efter en olycka kan föraren må dåligt psykiskt, vilket kan påverka arbetet lång tid efteråt. Därför bekostar vi tio besök hos en terapeut eller psykolog, för krishjälp efter en skada som ersätts av skogsmaskinförsäkringen.

Du kan också teckna tillägget Utökad personskada. Då kan föraren även få stöd i rehabiliteringen för att komma tillbaka till arbetet.

Bra skydd om ett träd faller över maskinen

Teckna helförsäkring så får du det bästa skyddet. Utöver allt som ingår i trafik- och halvförsäkringen ersätter vi dig för yttre skador (vagnskada) på maskinen, till exempel om du backar in i en stolpe, om det faller ner ett träd på maskinen eller om en ruta spricker.

Enkel skadehantering

Om något händer anmäler du det enkelt på vår webbplats. Under dagtid når du oss även på telefon.

Läs vidare

​Innehållet i försäkringen

Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag, men för att få ett bra skydd bör du utöka till halv- eller helförsäkring. Du kan även förstärka skyddet med våra tilläggsförsäkringar.​

TrafikförsäkringHalvförsäkringHelförsäkring
Trafikförsäkring
Brand
Stöld och inbrott
Skadegörelse
Resgods
Krishjälp
Rättsskydd fordon
Vagnskada


Lägg till en eller flera tilläggsförsäkringar så kan du känna dig extra lugn.​

Läs det här innan du tecknar din försäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Läs För- och efterköpsinformationen innan du bestämmer dig för försäkringen. Där har vi sammanfattat de fullständiga villkoren.

För- och efterköpsinformation - Skogsmaskin
För- och efterköpsinformation - Skogsmaskin SE
Fullständiga villkor - Maskiner och motorredskap
Arbetsro i skogen

Ring oss på 0752 - 430 600

Vill du prata med oss? Ring våra experter på kundservice.
Tel: 0752-430 600.

Du glömmer väl inte företaget?


Om företaget blir skadeståndsskyldigt eller hamnar i tvist, så behövs en ansvars- och rättsskyddsförsäkring.

Missa inte heller att försäkra företagets lokaler, medarbetare med mera.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med en offert.

Ring oss på
0752 - 430 600