Budbilsförsäkring

Vår budbilsförsäkring är anpassad för dig som har en budfirma. Vi vet att allt måste rulla på. Ingen bil får bli stående och leveranserna ska komma fram i tid. Försäkra dig hos oss så hjälper vi dig att göra ett bra jobb.

Snabb hjälp om något händer, så att verksamheten kan fortsättaSmidig skadeanmälan på det sätt som passar digVi skräddarsyr försäkringen efter dina behov – ring oss så hjälper vi dig


Ring oss på 0752 - 430 600

 • ​Så hjälper vi dig om allt inte rullar som det ska

  Oväntade saker händer. Då ser vi till att din verksamhet påverkas så lite som möjligt. Här ger vi några exempel på vilken nytta du kan ha av försäkringen:

  Snabbt vid din sida om bussen stannar på vägen

  Med vår halvförsäkring kan du bland annat få hjälp med bärgning till verkstaden om bussen stannar på vägen. Om bussen inte går att köra på ett tag kan du få ersättning om du har tecknat tillägget Avbrott.


  Lättare väg tillbaka efter en trafikolycka

  Efter en trafikolycka eller ett överfall kan föraren må psykiskt dåligt, vilket kan påverka arbetet lång tid efteråt. Därför bekostar vi tio besök hos en terapeut eller psykolog, för krishjälp efter en skada som ersätts av bussförsäkringen.

  Du kan också teckna tillägget Utökad personskada. Då kan föraren även få stöd i rehabiliteringen för att komma tillbaka till arbetet.

  Bra skydd om du backar in i en stolpe eller någon repar lacken

  Teckna helförsäkring så får du det bästa skyddet. Utöver allt som ingår i trafik- och halvförsäkringen ersätter vi dig för yttre skador (vagnskada) på bussen, till exempel om det ramlar ner is och snö på bussen eller om den utsätts för skadegörelse.


  Enkel skadehantering

  Om något händer anmäler du det enkelt på vår webbplats. Under dagtid når du oss även på telefon.
 • ​Innehållet i försäkringen

  Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag, men för att få ett bra skydd bör du välja halv- eller helförsäkring. Du kan även förstärka skyddet med våra tilläggsförsäkringar.

  TrafikförsäkringHalvförsäkringHelförsäkring
  Trafik
  Brand
  Glasrutor
  Stöld och inbrott
  Skadegörelse
  Djurkollision självriskreducering
  Bärgning
  Egendom företag
  Rån
  Krishjälp
  Rättsskydd fordon
  Vagnskada

  Lägg till en eller flera tilläggsförsäkringar så kan du känna dig extra lugn, till exempel om du inte kan ta uppdrag för att bilen inte går att köra eller för att den försäkrade är sjuk.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar

Vad ingår och vad ingår inte? Läs Förköpsinformationen innan du bestämmer dig för försäkringen. Där har vi sammanfattat de fullständiga villkoren.

Förköpsinformation Budbil
Fullständiga villkor Budbil  


Vilken försäkring passar din verksamhet? Kontakta oss så skickar vi en offert!

Ring oss på 0752 - 430 600

Vill du prata med oss? Ring våra experter på kundservice.
Tel: 0752-430 600.

Du glömmer
väl inte företaget?

 

Missa inte att försäkra företagets lokaler, medarbetare med mera.
Läs mer och teckna:
Trygga Firman för dig som jobbar inom transport och åkeri