Bilförsäkring företag

​​​​​​​Försäkring för företagsbil

Vi kör din bil till verkstaden och tillbaka!

Behöver bilen in på verkstaden? Nu erbjuder vi som enda försäkringsbolag kostnadsfri Hämtservice. Vi kör bilen till verkstaden och tillbaka när den är reparerad. Väljer du dessut​om till vårt Hyrbilstillägg, så får du en hyrbil under tiden din bil är på verkstaden. Läs mer och se om Hämtservice finns på din ort.

Beräkna prisVill du ringa oss? Prata med vår kundservice på 0752 - 430 610.

Med försäkringen Företagsägd bil får du precis det skydd du behöver, eftersom vi anpassar det efter hur du använder bilen. Försäkringen gäller för personbil, lätt lastbil och lätt släp.  Dessutom får du vårt branschledande skydd för skador på motor och elektronik ända upp till 15 000 mil och 8 år. Om du vill teckna bilförsäkring som privatperson så gör du det här.

Beräkna pris

Och du vet väl att vi också erbjuder skräddarsydda märkesförsäkringar för flera olika bilmärken?

Det finns många fördelar med vår försäkring Företagsägd bil:

Ersättning för skador på motor, elektronik och växellåda ända upp till 15 000 mil, när din bil inte är äldre än 8 år.Tankat fel bränsle? Tappat bort nycklarna? Drulleförsäkringen ingår!Just nu ingår tillägget Avbrott som ersätter hyrbil om din egen bil blir stulen eller skadad så att du inte kan använda den. Läs mer

Bilförsäkringen består av tre delar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag, men för att få ett bra skydd bör du komplettera med en halv- eller helförsäkring. Du kan även förstärka skyddet med tilläggsförsäkringar efter olika behov.

Innehållet i försäkringen för företagsägd bil:

TrafikförsäkringHalvförsäkringHelförsäkring
Trafikförsäkring
Brand
Glasrutor
Stöld och Inbrott 
Skadegörelse
Drulle
Djurkollision självriskreducering
Motor och elektronik
Krishjälp
Bärgning
Rättsskydd fordon
Vagnskada

 

Tänk på att försäkringen för lätt släp har ett annat innehåll, läs mer i Förköpsinformationen nedan.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar försäkring Företagsägd bil: ​

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen nedan. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Förköpsinformation Företagsägd personbil, lätt lastbil och lätt släp
Fullständiga villkor

Vässa skyddet efter dina behov

Hyrbil om din egen bil inte går att köra eller ersättning om företagets egendom blir stulen ur bilen. Genom att förstärka bilförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar får du ett ännu vassare skydd. Läs mer om våra tilläggsförsäkringar.

Exklusiv försäkring via din bilhandlare

Har du köpt bilen via en bilhandlare som vi har avtal med? Då har du blivit erbjuden TryggaMil – en exklusiv bilförsäkring, laddad med smarta fördelar. Läs mer om TryggaMil.