​​​​Försäkring för tungt släp

​​​​​

Vår försäkring för tungt släp är anpassad för dig som har ett eller flera släp. Den är ett bra komplement till lastbilsförsäkringen.

Snabb hjälp om något händer, så att verksamheten kan fortsättaSmidig skadeanmälan på det sätt som passar digSkräddarsydd försäkring efter dina behov ring oss så hjälper vi dig

Ring oss på 0752 - 430 600 eller teckna din försäkring här:


Se ditt bästa pris


​Medlem i SÅ?

Som medlem i SÅ kan du teckna en förmånlig försäkring för både lastbilen och släpet. Läs mer om  försäkringen för SÅ-medlemmar. Som SÅ-medlem har du också flera andra förmåner, besök vår sida för SÅ-medlemmar.


​​
 • Så hjälper vi dig om allt inte går som det ska

  Oväntade saker händer. Då ser vi till att din verksamhet påverkas så lite som möjligt. Här ger vi några exempel på hur du kan ha nytta av försäkringen


  Snabb hjälp om släpet blir stående

  Med vår halvförsäkring får du bland annat hjälp om släpet skadas i en brand, stjäls eller utsätts för skadegörelse.

  Om släpet blir stående så att verksamheten inte kan fortsätta kan du få ersättning om du har tecknat tilläggsförsäkringen Avbrott.


  Ersättning om lastanordningen strejkar

  Med helförsäkringen kan du även få ersättning för skador på en lastanordning som är monterad på släpet. Det kan till exempel vara en kran eller någon annan anordning som du använder för att lasta eller lossa gods som transporteras med släpet.


  Bra skydd om du backar in i en stolpe

  Teckna vår helförsäkring så får du det bästa skyddet. Utöver allt som ingår i halvförsäkringen ersätter vi dig för yttre skador (vagnskada) på släpet, till exempel om du kör ner i ett dike eller backar in i en stolpe.

  Enkel skadehantering

  Om något händer anmäler du det enkelt på vår webbplats. Under dagtid når du oss även på telefon.

 • Innehållet i försäkringen

  För tungt släp kan du välja mellan halv- och helförsäkring. I helförsäkringen ingår allt i halvförsäkringen plus ersättning för vagnskador. Du kan även förstärka skyddet med vår tilläggsförsäkrin​​g​.

  HalvförsäkringHelförsäkring
  Brand
  Stöld och inbrott
  Skadegörelse
  Rättsskydd fordon
  Vagnskada

  Lägg till vår tilläggsförsäkring​ så kan du känna dig extra trygg, till exempel om verksamheten blir stående för att släpet är stulet.

Läs det här innan du tecknar din försäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Läs För- och efterköpsinformationen innan du bestämmer dig för försäkringen. Där har vi sammanfattat de fullständiga villkoren.  

För- och efterköpsinformation Tungt släp
Fullständiga villkor Försäkring för tungt släp

Vi har också en försäkring för lätt släp.


Vilken försäkring passar din verksamhet? Missa inte att försäkra företaget​s lokaler, medarbetare med mera. Läs mer och teckna Trygga Firman för dig som jobbar i transport- och åkeribranschen​​.

Vill du prata med oss? Ring våra experter på kundservice.
Tel: 0752-430 600.

Du glömmer
väl inte företaget?

 

Missa inte att försäkra företagets lokaler, medarbetare med mera.
Läs mer och teckna:
Trygga Firman för dig som jobbar in​om transport och åkeri