Försäkring för entreprenad och bygg

Trygga Firman Entreprenad och bygg

Helhetslösning för entreprenad och bygg

Har du en byggfirma, VVS-företag eller kanske ett måleri? För dig som har en mindre bygg- eller entreprenadfirma kan vi erbjuda en skräddarsydd företagsförsäkring som uppfyller kraven för ABT 06. Se exempel på vad försäkringen täcker, beräkna pris och teckna enkelt här på webben.

Beräkna pris

Här ser du exempel på vad försäkringen täcker. Mer information hittar du i Förköpsinformationen.

Snabb hjälp efter en stöld eller brand

Med vår företagsförsäkring får du snabb hjälp efter t.ex. ett inbrott på arbetsområdet. Bland annat ersätter vi hjälpmedel, arbeten, ritningar, pengar och programlicenser. Kan du inte jobba i verksamheten efter stölden, så kompenserar vi dig för den ekonomiska förlusten. Bland annat kan vi stå för dina lönekostnader och uteblivna vinst.

Om du krävs på skadestånd eller hamnar i en rättstvist

Vi vet att ett skadestånd kan bli dyrt för dig som är egenföretagare. Därför ingår även en ansvarsförsäkring som hjälper dig ekonomiskt om du krävs på skadestånd av en kund. Dessutom ingår ett rättsskydd som betalar dina rättegångskostnader om du hamnar i en tvist med exempelvis en byggherre.

Tryggt för dig som utför ROT-uppdrag

Jobbar du med reparations-, om- eller tillbyggnader? I din företagsförsäkring finns ett bra skydd för oförutsedda skador på din uppdragsgivares byggnad och på lös egendom som tillhör t.ex. boende i fastigheten.

Skydd för medarbetare som råkar ut för ett olycksfall

I företagsförsäkringen ingår också en valfri olycksfallsförsäkring som gäller alla anställda på ditt företag. Försäkringen ersätter bland annat bestående skador, som exempelvis orsakats av ett fall från en stege.

Beräkna pris, teckna här på webben och få 10 % rabatt!

Beräkna pris

Har du bilen registrerad i byggfirman?

Vi kan erbjuda dig ett bra försäkringsskydd för bilen, anpassat efter hur du använder den i jobbet. Läs mer och beräkna ditt pris för din företagsägda bil.

Förstärk skyddet efter dina behov

Ekonomiskt tillskott om en viktig medarbetare blir långvarigt sjuk, hjälp om en cistern eller container blir stulen eller kanske ersättning om du som byggherre krävs på skadestånd? Med en tilläggsförsäkring anpassad efter din verksamhet förstärker du enkelt företagets skydd. Läs mer om tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din företagsförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen nedan.

Förköpsinformation för TryggaFirman Entreprenad och bygg

 

 

Skräddarsydd företagsförsäkring för din bransch. Vårt expertteam hjälper dig att välja rätt lösning.Teckna här på webben och få 10% rabatt.Trygghet med låg självrisk.Nyhet! Om din nya dator blir stulen inom två år får du en helt ny.Skydd även om du glömt att uppdatera oss under året.
Läs mer här (pdf).
Rätt försäkrad med Försäkringskollen en gång om året.