Varuförsäkring

Vår varuförsäkring
Teckna vår varuförsäkring. Få en offert här online eller ring oss på telefonnummer 0752-​430 600.
Få offert

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Varuförsäkring

Vi har erfarna medarbetare som arbetar med varutransportförsäkringar, som du kan få hjälp och goda råd av när du tecknar din försäkring, så att den passar just dina behov.

Enklast är det att kontakta Trygg-Hansa eller en försäkringsmäklare och tillsammans med en specialist på transportförsäkring gå igenom vilket behov man har och vilka möjliga lösningar som finns. Kontakta oss på 0752-​430 ​600, så berättar vi mer.

​​​​​​​Säkerhetsparkering

Halv självrisk vid säkerhetsparkering


Det är riskfyllt att parkera längs våra vägar. Att bli utsatt för inbrott, stölder och till och med överfall är risker som yrkestrafikanter utsätts för. Därför erbjuder vi våra företagskunder med tunga fordon förmånliga villkor. Det gäller om olyckan ändå skulle vara framme när du parkerar på säkerhetsparkeringarna i Örebro (Bröder Engströms Entreprenadmaskiner AB/Truckstop) eller i Arvika (Västvärmland LBC/Fallebergs industriområde).

Blir du utsatt för brand, inbrott eller skadegörelse på ditt fordon betalar du nu endast 50% av din självrisk. Det gäller även skador på godset med undantag av de särskilda självrisker som kan gälla tobak, sprit, datorer, hemelektronik eller mobiltelefoner. Ring oss och anmäl din skada på telefon 0771 - 111 500, vi har öppet alla vardagar 8-17. För att få rabatt på självrisken så ange var du har parkerat, ditt registreringsnummer och datum.

 

Komplett skydd för dig som är yrkesförare?

Vi på Trygg-Hansa erbjuder alla de försäkring​ar ditt företag kan behöva, skräddarsytt för ditt behov. Du får ett komplett skydd för din verksamhet, ditt fordon och dig.

Samla dina försäkringar hos oss. Smidigare skadereglering och hjälp dygnet runt var du än befinner dig i världen.

Läs mer om våra försäkringar för yrkestrafik
​​ 
 
 
 

Kundservice

Vill du kontakta oss?
Hör av dig till våra experter på kundservice.

Kontakta kundservice
 
 
 
 

Logga in på Mina sidor

Du kan se och enkelt ändra dina försäkringar genom att logga in på Mina sidor.

Logga in