Transportöransvarsförsäkring

Teckna försäkringen nu
Det enklaste sättet att teckna Transportör-/Speditöransvarsförsäkring är att kontakta Trygg-Hansa eller en försäkringsmäklare och tillsammans med en specialist gå igenom vilket behov du har och vilka möjliga lösningar som finns.
Ring oss på 0752-430 600

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Transportör-/ ​Speditöransvarsförsäkring

En transportöransvarsförsäkring eller speditöransvarsförsäkring ska ge ersättning i de fall försäkringstagaren är ansvarig och skyldig att ersätta en uppkommen skada.

Trygg-Hansa erbjuder även stuveriansvarsförsäkring. Kontakta oss på 0771-111 656 eller cargo@trygghansa.se, så berättar vi mer.

Diverse belopp och tider

Bil
 
Tåg
 
Båt
 
Flyg
 
Spedition
 
 

​​​​​​​Säkerhetsparkering

Halv självrisk vid säkerhetsparkering


Det är riskfyllt att parkera längs våra vägar. Att bli utsatt för inbrott, stölder och till och med överfall är risker som yrkestrafikanter utsätts för. Därför erbjuder vi våra företagskunder med tunga fordon förmånliga villkor. Det gäller om olyckan ändå skulle vara framme när du parkerar på säkerhetsparkeringarna i Örebro (Truckstop Örebro) eller i Arvika (Västvärmland LBC/Fallebergs industriområde).

Blir du utsatt för brand, inbrott eller skadegörelse på ditt fordon betalar du nu endast 50% av din självrisk. Det gäller även skador på godset med undantag av de särskilda självrisker som kan gälla tobak, sprit, datorer, hemelektronik eller mobiltelefoner. Ring oss och anmäl din skada på telefon 0771-111 656, vi har öppet alla vardagar 8-17. För att få rabatt på självrisken så ange var du har parkerat , ditt registreringsnummer och datum.


​ 
 
 
 

Har något hänt?

​Gör din anmälan enkelt och smidigt här online på trygghansa.se

Anmäl skada
​​ 
 
 
 

Kundservice

Vill du prata med oss?
Kontakta våra exper​ter på kundservice.

Kontakta ku​​n​dservice

Allt om försäkringen

Läs det här innan du tecknar försäkringen.

Du kan läsa mer om försäkringen och viktiga undantag i för- och efterköpsinformationen, som är en sammanfattning av försäkringsvillkoret.