Företagsförsäk​ring 10–50 mkr

Vill du teckna försäkring?
Ring oss så hjälper vi dig om du har frågor eller vill teckna försäkring.
Ring 0771-111 700

​​​​​​Försäkring för företag som omsätter mellan 10–​50 mkr

Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker samt behov av skydd. Det är utgångspunkten för oss när vi utformar våra försäkringslösningar.
Vi samarbetar med flera ledande branschorganisationer och håller oss kontinuerligt uppdaterade kring deras aktuella frågor. Det gör oss till specialister inom ditt område och att vi kan erbjuda dig en försäkringslösning som är perfekt anpassad efter dina behov.

Så här tryggar vi dig och ditt företag i fyra unika steg:

 1. Ditt eget kundteam finns alltid nära till hands
  Teamet skräddarsys efter ditt företags behov. På så sätt får du tillgång till en support som kan din verksamhet, känner till branschens risker samt hur du bäst undviker dem. Du får också personlig rådgivning om företagets försäkringar, på tider som passar dig.
 2. En skräddarsydd försäkringslösning
  Tillsammans med dig gör vi en grundlig genomgång av riskerna i din verksamhet, som kan drabba själva rörelsen, fordonen samt dina medarbetare – vi ser till att hela företaget blir rätt försäkrat.
 3. Årlig försäkringsgenomgång
  För att säkerställa att ditt företag fortsätter att vara rätt försäkrat, även om det skett förändringar i verksamheten, erbjuder vi en årlig genomgång av ditt försäkringsskydd.
 4. Smidig skadehantering, direkt över telefon
  Om du ändå skulle råka ut för en skada ser vi till att du snabbt kommer igång med verksamheten igen, så att dina kunder och affärer drabbas i minsta möjliga mån. Du anmäler enkelt skadan via telefon, och de allra flesta skador löser vi efter bara ett samtal. Drabbas du av en akut skada kan du vända dig till vår jour, den är öppet dygnet runt, året om. Och vid större skador erbjuder vi dessutom katastrofberedskap, där du direkt får tillgång till en egen projektledare som ser till att effektivt begränsa skadans omfattning.
 
 
 
 

Logga in på Mina sidor

Du kan se och ändra dina försäkringar enkelt inne på Mina sidor.

Logga in

 QuickQuotePlaceHolder