Bärgning

Behöver du bärgning? Ring vårt journummer 0771-111 510

​​​​​​​Journummer för bärgning 

Om du befinner dig i en situation där du behöver bärgning kan du ringa vårt journummer som hjälper dig dygnet runt.
 

.

 

Bärgning dygnet runt

0771-111 510

​ 

Så fungerar bärgning

Om du är försäkrad hos oss och ditt fordon slutar fungera kan du ringa vårt journummer för att få hjälp. Vi hjälper dig då med bärgning till närmaste verkstad.

Ingår bärgning i min försäkring?​

​Om du har vår halvförsäkring, helförsäkring eller Bilförsäkring stor ingår hjälp med bärgning till närmaste verkstad om bilen får driftstopp, det vill säga att bilen inte går att köra vidare. Vi ersätter också kostnaden för transport av förare och passagerare till den plats där resan började eller till resans mål, beroende på vad som ligger närmast.

Med tillägget Extra skydd för elbil och laddhybrid ingår även bärgning till närmaste laddstation om du inte kan köra vidare på grund av urladdat batteri. Du betalar bara en självrisk på 100 kronor för bärgningen till laddstationen.

Hjälp med bärgning ingår även i följande försäkringar:

​Försäkringen gäller inte om fordonet stannar på grund av brist på drivmedel eller för att batteriet är urladdat (för att få hjälp med bärgning när din bil har stannat på grund av urladdat batteri behöver du ha tillägget Extra skydd för elbil och laddhybrid). Försäkringen gäller inte heller vid driftstopp utanför Sverige, efter att du har meddelats att bilen har körförbud, eller vid merkostnader för transport av gods.