Tillägg för din taxi

​​​​Komplettera din taxiförsäkring

Om föraren blir rånad under ett körpass med bilen ersätter vi
växelkassa, dagskassa och mobiltelefon som tillhör företaget
samt chaufförens kläder och glasögon som skadas.

Hjälp vid tvister och skadeståndskrav

Vad händer om företaget hamnar i en tvist eller krävs på skadestånd? Med vår tilläggsförsäkring Rörelseansvar kan du få hjälp att reda ut situationen och ersättning för advokatkostnader.

Ersättning för gods som skadas eller blir stulet

Kör ditt taxiföretag gods åt andra än passagerarna? Då har du nytta av tillägget Transportöransvar. Det hjälper dig om du blir ersättningsskyldig för gods som blir stulet eller som skadas vid till exempel inbrott, trafikolycka eller brand.

Laga vindrutan till lägre kostnad

Med tillägget Glasrutor hjälper vi dig snabbt om du får stenskott i vindrutan. Om rutan går att laga betalar du bara 200 kr. Om den behöver bytas står vi för större delen av kostnaden. Tillägget gäller även för bak- och sidorutor.

En stående taxi kostar pengar

Med vår avbrottsförsäkring kan du få ersättning med ett fast dagsbelopp om taxin stjäls eller skadas så att den inte kan användas i verksamheten. Du kan välja mellan olika nivåer på ersättningen – våra rådgivare hjälper dig gärna att anpassa den efter dina behov.

Är föraren skadad efter en trafikolycka eller långtidssjuk?

En förare som råkat ut för en trafikolycka kan få både ersättning och hjälp med rehabiliteringen genom tillägget Utökad personskada. Du kan också teckna Sjukavbrott. Då ersätter vi dig för de fasta kostnaderna när den försäkrade inte kan arbeta på grund av till exempel sjukdom eller vård av sjukt barn.

     

Få en offert

Vill du prata med oss? Ring våra experter på kundservice.
Tel: 0752-430 600.