Äkta märkesförsäkring för dig och din Alfa Romeo

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​

Din Alfa Romeo är försäkrad redan från start

Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna Alfa Romeo-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din Alfa Romeo skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring. De första två veckorna bjuder din Alfa Romeohandlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år. Inom två veckor kommer ditt erbjudande till Kivra eller hem i brevlådan.

Din bil behåller sitt värde

Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald Alfa Romeohandlare. Om din bil är äldre än 1 år, eller har gått längre än 2 000 mil, ersätter vi dig med bilens marknadsvärde plus 25 %.

Förlängt skydd om motorn börjar hacka

Du får ersättning för skador på motor, elektronik och växellåda ända upp till 15 000 mil, när din bil inte är äldre än 8 år.

Reparation på noga utvalda verkstäder

Om din bil behöver repareras så görs det med originaldelar på auktoriserade verkstäder – allt för att säkra andrahandsvärdet.

3 000 kr lägre självrisk

Med Självriskrabatt sänks din självrisk för Vagnskada eller Vagnskadegaranti med 3 000 kr, om du råkar ut för skadegörelse, parkeringsskada eller viltolycka. Dessutom utan självrisk om din privatägda bil behöver bärgas.

När det är extra skönt att ha en märkesförsäkring

.

 

Hyrbil om din egen bil inte rullar

Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar vi 75 procent av kostnaden för hyrbil i upp till 65 dagar.

.

 

När något går galet

Drulleförsäkring ingår - tryggt om du till exempel tappar bilnycklarna eller tankar fel bränsle.

.

 

Någon som förstår din bil​

Har du en fråga om din försäkring? Eller har du råkat ut för en skada? Vår särskilda kund- och skadeservice för Alfa Romeo svarar på dina frågor och hjälper dig om något har hänt.

.

 

Kört ner i diket?

Vi sänker din självrisk med 3 000 kr för alla skador som Vagnskadegarantin täcker. Vagnskadegarantin ersätter dig om du t.ex. kör ner i diket och skadar plåten.

Villkor och förköpsinformation

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i för- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både för- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Kontakta oss på 075-243 06 15 om du vill veta mer.

 
 
 
 

Har du en Alfa Romeo Försäkring

Då hittar du mer information om din försäkring på trygghansa.se. Logga in med BankID.

Logga in
 
 
 
 

Har det hänt något?

Här anmäler du enkelt något som har hänt med din Alfa Romeo.

Anmäl här