Släpvagnsförsäkring

​​​​Försäkring med ett bra skydd för dig och ditt släp

Köpa nya bokhyllor, köra höstlöv till återvinningen, lägga ner jollen. Visst är det smart att ha en egen släpkärra, men du tänker väl på att försäkra den rätt? Med vår släpvagnsförsäkring får du ett starkt skydd för bara några tjugolappar i månaden.

Se ditt bästa pris

Rätt försäkring för din släpvagn

Det är viktigt att du har en riktigt bra släpvagnsförsäkring som bland annat ersätter dig om släpvagnen eller hästsläpet skadas eller om någon stjäl det. Du behöver däremot ingen trafikförsäkring, eftersom det täcks av den bil som drar släpet.

Hjälp om du krockar eller backar ner i ett dike

Väljer du att halvförsäkra släpet får du bland annat ersättning om det blir stulet eller skadas i en brand. Med en helförsäkring får du dessutom snabb hjälp och ersättning om du krockar eller om släpet skadas av en olyckshändelse, exempelvis om du råkar backa ner i ett dike.

Se ditt bästa pris

 

Innehållet i släpvagnsförsäkringen:

 HalvHel
Brand  
Glasrutor  
Stöld och inbrott  
Rättsskydd   
Vagnskada 


Läs det här innan du tecknar din släpvagnsförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i För- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både För- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

För- och efterköpsinformation lätt släp
Produktfaktablad lätt släp (IPID)
Fullständiga villkor


Samla dina försäkringar och få rabatt

Med flera försäkringar hos oss kan du få 5 till 20 procents samlingsrabatt, beroende på vilka försäkringar du har. Läs mer om samlingsrabatten