Hemförsäkring

​​​​​​​​​​Vår hemförsäkring ger hela familjen en trygg vardag

Oavsett vad du gillar att göra när du är hemma, är det viktigt att du har en hemförsäkring som skyddar dig, familjen, era saker och bostaden.

Se ditt bästa pris​

Skingrar dina orosmoln

Ett av de större orosmolnen vid en olycka i hemmet är att en massa oersättliga minnen förstörs och försvinner för alltid. Därför har vi tagit fram Minnesmolnet - en molntjänst där du digitalt kan förvara bilder, dagböcker och teckningar från förr och enkelt ersätta dem vid en olycka.

Minnesmolnet är ett samarbete med Degoo​ som erbjuder 250 GB utrymme gratis i ett år och därefter 29 kr i månaden, för både nya och nuvarande kunder.

Teckna nu – aktivera senare

Har du en annan hemförsäkring? Inga problem. Din nya försäkring hos oss kan börja gälla från och med ett senare datum. Det är bara att teckna nu och ange det datum då du vill att vi ska aktivera den. ​

Se ditt bästa pris​

Om du drabbas av en skada så du inte kan bo kvar i ditt hem får du:

Hjälp inom 4 timmarAkut ersättning upp till 50.000 krTillfälligt boende upp till 18 månaderHjälp att återställa ditt hem

Hemförsäkring anpassad efter ditt boende

Hyreslägenhet, bostadsrätt, radhus, kedjehus eller villa? Våra hemförsäkringar är anpassade efter olika boendeformer och behov. Alla försäkringar har samma grundskydd. Om du exempelvis får inbrott eller om det börjar brinna i hemmet får du snabb hjälp och ersättning. Kan du inte bo hemma efter skadan, betalar vi för ett annat boende och ser till att bostaden återställs.

Dina saker är försäkrade för en miljon

Det är viktigt att du inte underförsäkrad om familjens möbler, kläder, datorer, cyklar och andra saker skadas eller stjäls. Därför är alltid sakerna i ditt hem försäkrade för en miljon kronor. Om sakerna är värda mer än en miljon kan du enkelt välja ett högre belopp.

Någon att prata med efter en svår händelse

Om du mår psykiskt dåligt efter exempelvis en brand i hemmet kan det vara tryggt att få stöd av en terapeut. Därför ingår även ett krisskydd i din försäkring. Dessutom får du ersättning om du hamnar i en tvist med t.ex. en byggfirma eller krävs på skadestånd av hyresvärden.

Lugnt och skönt på resan

I din hemförsäkring ingår ett reseskydd som bland annat täcker kostnader om någon i familjen behöver besöka en läkare eller råkar ut för en olycka på resan. Du betalar då bara en självrisk även om flera i familjen drabbas.

Teckna vårt tillägg så får du ett av marknadens bästa avbeställningsskydd. Om någon blir sjuk eller råkar ut för en olycka så att du måste boka av resan, kan du få ända upp till 70 000 kr i ersättning – per person. Tillägget som innehåller avbeställningsskyddet heter Utökad Reseförsäkring.

Läs mer och se ditt pris på hemförsäkringar för hyresrätt, bostadsrätt eller eget hus.

Beställ förmånligt hemlarm och få lägre självrisk

I samarbete med Sector Alarm kan vi erbjuda dig hemlarm för både brand och inbrott till förmånligt pris. Beställ nu och självrisken i din hemförsäkring sänks med upp till  3 000 kr vid brand och inbrott. Erbjudandet gäller dig som har hemförsäkring hos oss. Läs mer om vårt larmerbjudande med Sector Alarm här.

Förmånliga medlemserbjudanden på hemförsäkring

Om du är medlem i en organisation eller förening som vi har avtal med kan du få lägre pris och förmånliga villkor. Läs mer om medlemsrabatter här.

Lägre pris för dig som studerar

Är du student och har egen bostad? Då kan du teckna Hemförsäkring Student, en komplett hemförsäkring till studentpris för dig som hyr eller äger din lägenhet. Läs mer om Hemförsäkring Student.