Söndag 24/10 mellan kl 04-16 uppdaterar vi ​våra system. Under denna tid kan det tidvis vara problem att teckna en fordonsförsäkring.​

Sjuk- och olycksfallsförsäkringar

​Ekonomisk trygghet för dig och din familj​

Att skaffa en bra personförsäkring är ett enkelt sätt att ge dig och din familj ekonomisk trygghet. Försäkringen kan göra stor skillnad om du till exempel inte kan jobba som tidigare efter en sjukdom eller ett olycksfall.

.

 

Gäller dygnet runt

Våra personförsäkringar gäller dygnet runt, hemma och på resa. Inga självrisker och alltid skattefri ersättning.

.

 

Anpassa efter dina behov

Genom att välja försäkringsbelopp och tillägg kan du anpassa din försäkring efter din plånbok och dina behov.

.

 

Vi finns här för dig

Vi finns här om något händer. Vi lyssnar och ser till att du och din familj får all hjälp och ersättning ni har rätt till.

 CroppedImage

​​​Nu är vår sjuk- och olycksfalls­försäkring ännu bättre!

Under 2021 har vår sjuk​- och olycksfalls­försäkring blivit ännu bättre! Till exempel har vi höjt ersättningarna vid sjukskrivning och tid på sjukhus. Läs mer om sjuk- och olycksfalls­försäkringen: vårt bästa val för dig som har fyllt 18 men inte 57 år.

Se allt som ingår!

Försäkringar för både dig och din familj

Sjukdomar och olycksfall kan drabba vem som helst, helt utan förvarning. En bra försäkring dämpar den ekonomiska smällen det ofta innebär. Beroende på vilken försäkring du väljer kan den ge ers​ättning för ärr, tid på sjukhus, medicinsk invaliditet och om du blir långtidssjukskriven.

Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Vårt mest omfattande skydd får du med vår sjuk- och olycksfallsförsäkring. Med den kan du få ersättning om du blir allvarligt sjuk eller skadad. I vår sjuk- och olycksfallsförsäkring ingår även ersättning vid dödsfall som ger dina närmaste 50 000 kr om du skulle avlida. Om du har behov av ett ännu starkare skydd för familjen kan du komplettera med en livförsäkring, där du själv kan välja på belopp mellan 250 000 och 5 miljoner kronor.

Teckna försäkringen när du är 18–56 år och behåll den tills du är 67.

Olycksfallsförsäkring

Vår olycksfallsförsäkring kan ge ersättning om du råkar ut för ett olycksfall. Till exempel om du blir inlagd på sjukhus, om din saker skadas i samband med olycksfallet eller om du blir sjukskriven. Försäkringen ger däremot inte ersättning om du blir sjuk.

Teckna försäkringen när du är 18–54 år och behåll den tills du är 65.

För dig över 55 år: Olycksfallsförsäkring för seniorer

Olycksfallsförsäkring för seniorer är en försäkring för dig över 55 år, som med tilläggsförsäkring även kan ge ersättning vid vissa sjukdomar. Eftersom försäkringar genom jobbet eller facket ofta upphör när du går i pension är det klokt att skaffa en privat olycksfallsförsäkring.

Du kan teckna försäkringen om du är över 55 år och behålla den livet ut.

Dygnet runt, alltid helt utan självrisk

Oavsett vilken försäkring du väljer gäller den dygnet runt, både hemma och på resa. Eftersom försäkringen är din egen behöver du aldrig byta försäkring när du byter jobb eller fackförbund. Dessa försäkringar ger dessutom oftast högre ersättning än försäkringar via jobbet – jämför oss gärna!

 
 
 
 

Har något hänt?

Gör din anmälan enkelt och smidigt här online på trygghansa.se

Anmäl skada
 
 
 
 

Logga in på Mina sidor

​Logga in för att se och enkelt ändra dina försäkringar på Mina sidor.​

Logga in

Vanliga frågor och svar om sjuk- och olycksfallsförsäkringar

Vad räknas som ett olycksfall?
 
Jag är redan försäkrad via jobbet. Kan jag få ersättning från flera försäkringar?
 
Vad är det för skillnad på en sjukförsäkring och en sjuk- och olycksfallsförsäkring?
 
Måste jag svara på frågor om min hälsa för att teckna en försäkring?
 
Ok, jag förstår