Extraladdad märkesförsäkring för din BMW

BMW Logotype

Din BMW är försäkrad redan från start

Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna BMW-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din BMW skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring.

De första två veckorna bjuder din BMW-återförsäljare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år. Inom två veckor kommer ditt erbjudande till Kivra eller hem i brevlådan.

.

 

Ersättning för en helt ny bil – vid stöld eller totalskada första två åren

.

 

Garanterad reparation på auktoriserade märkesverkstäder med originaldelar

.

 

25 % rabatt hela första året! Unik förmån för dig som gäller när du tecknar försäkring i bilhallen.


Har du inte köpt din bil av en BMW-återförsäljare? Då tecknar du din BMW Försäkring här.

Teckna BMW försäkring​​​

Ibland är det extra skönt att ha en märkesförsäkring

.

 

Stopp på väg till jobbet

I din försäkring ingår bärgning av din BMW till närmaste märkesverkstad och transport av dig själv, antingen hem eller till jobbet, beroende på vad som är närmast.

.

 

När något går galet

Drulleförsäkring ingår - tryggt om du till exempel tappar bilnycklarna eller tankar fel bränsle.

.

 

Någon som förstår din bil

Har du en fråga om din försäkring? Eller har du råkat ut för en skada? Vår särskilda kund- och skadeservice för BMW svarar på dina frågor och hjälper dig om något har hänt.

.

 

Är det där ett stenskott?

Med din bilförsäkring för BMW betalar du bara 100 kr i självrisk för en trasig vindruta, om rutan går att laga.

 CroppedLeftImage

​​​​​​Kör du en laddbar BMW?

Du som kör en laddbar BWM får ett extra skydd som är speciellt framtaget för elbilar och laddhybrider. Du får bland annat bärgning vid urladdat batteri, ett förlängt skydd för motor och elektronik och högre självriskrabatt för skador som täcks av vagnskadegarantin.

Tips! Så gör du det svårare för tjuven

Förra året ökade antalet bilstölder och bilinbrott i Sverige, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet. Dessutom blir biltjuvarna allt skickligare, och de behöver inte längre få tag på nyckeln, eller bryta sig in med våld. I stället använder sig tjuvarna av tekniskt avancerade metoder för att stjäla eller ta sig in i moderna bilar. Genom att följa råden nedan gör du det svårare för tjuven.

  • Parkera på en upplyst plats, gärna i garage om du har möjlighet.
  • När bilen har nyckellös öppning och start, förvara nyckeln och reservnyckeln i en plåtburk eller ett RFID-fodral som gör att tjuven inte kan läsa av nyckelns radiosignaler. Om du använder en plåtburk: testa att burken inte släpper igenom signalen på följande sätt: Lägg nycklarna i burken, gå ut till bilen med burken eller fodralet i handen. Försök öppna bilen på det sätt som man normalt gör om man hade nyckeln i fickan, ta i handtaget. Öppnas inte bilen så vet man att plåtburken förhindrar att signalen kan “reläas”.
  • Förvara inte dina nycklar nära din ytterdörr eller längst med husets ytterväggar eftersom signalen kan läsas av genom dessa.
  • En godkänd rattkrycka är ett mycket bra komplement till bilens egna stöldskydd.
  • Kontrollera att din bil är låst fysiskt innan du lämnar den.
  • Är ditt fordon utrustat med spårsändare, se till att den är aktiverad. Har du ingen kan du kontakta oss för vägledning innan du köper en.

Visste du att du som har BMW Försäkring via Trygg-Hansa kan köpa ett RFID-fodral till ett förmånligt pris?

Besök vår säkerhetsshop

Villkor och förköps­information

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i förköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både förköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Kontakta oss på 0771-111 665 om du vill veta mer.

BMW Försäkring via BMW-återförsäljare

​Villkor och förköps­information

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i förköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både förköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Kontakta oss på 0771-111 665 om du vill veta mer.

 
 
 
 

Har du en BMW Försäkring?

Då hittar du mer information om din försäkring på trygghansa.se. Logga in med BankID.

Logga in
 
 
 
 

Har det hänt något?

Här kan du enkelt anmäla online om något har hänt med din BMW.

Anmäl här