Evolution bilförsäkring för din Mitsubishi

Teckna bilförsäkring online: du får 5 % rabatt första året!

​​​​​​​​​​ Evolution bilförsäkring

Specialanpassad försäkring med flera smarta fördelar

Bara det bästa är gott nog för din Mitsubishi. Hos oss får du en extraladdad försäkring anpassad efter ditt märke och noga utvald av din biltillverkare. Vår försäkring för Mitsubishi innehåller bland annat dessa smarta fördelar:

Ersättning för skador på motor, elektronik och växellåda ända upp till 15  000  mil, när din bil inte är äldre än 10 år.

Om din bil behöver repareras så görs det med originaldelar på märkesverkstäder - allt för att säkra andrahandsvärdet.

3 000 kr i rabatt på självrisken för skador som täcks av din vagnskadegaranti, t.ex. om du kör på en stolpe och skadar plåten.

Läs mer om bilförsäkring för Mitsubishi i För- och efterköpsinformationen nedan.

Du kan teckna Evolution Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil.

Har du fått en försäkring genom din Mitsubishi-återförsäljare?

Erbjudande hos din återförsäljare

När du köper en Mitsubishi hos en Mitsubishi-återförsäljare får du vår extraladdade försäkring i två veckor utan kostnad och sedan 20 % rabatt på försäkringen första året. Dessutom får du några extra fördelar som:

  • Helt ny bil om din fabriksnya Mitsubishi totalförstörs eller blir stulen under de första två åren eller de första 4000 milen.
  • 3 000 kr i rabatt på självrisken vid skadegörelse, godkänd parkeringsskada eller viltolycka och 0 kr i självrisk vid bärgning. Om du har vagnskadegaranti får du hela 6 000 kronor i självriskrabatt vid dessa händelser.​

Ibland är det extra skönt att ha en märkesförsäkring

.

 

Stopp på väg till jobbet​

I din försäkring ingår bärgning av din Mitsubishi till närmaste märkesverkstad och transport av dig själv, antingen hem eller till jobbet, beroende på vad som är närmast.

.

 

När något går galet

Drulleförsäkring ingår - tryggt om du till exempel tappar bilnycklarna eller tankar fel bränsle.

.

 

Någon som förstår din bil​

Har du en fråga om din försäkring? Eller har du råkat ut för en skada? Vår särskilda kund- och skadeservice för Mitsubishi svarar på dina frågor och hjälper dig om något har hänt.

.

 

Är det där ett stenskott?

Med din bilförsäkring för Mitsubishi​ betalar du bara 100 kr i självrisk för en trasig vindruta, om rutan går att laga.

Villkor och förköps­information

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i förköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan ol​ika bolag. Både förköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Kontakta oss på ​0771-111 771​ om du vill veta mer.​Å​terförsäljarsåld​

 QuickQuotePlaceHolder