Samlingsrabatt

​​​​​​​​​​​Samla dina försäkringar hos oss och få upp till 20 % samlingsrabatt

När du samlar dina försäkringar hos oss kan du få rabatt på dem. Totalt kan du få upp till 20 % samlingsrabatt, beroende på vilka försäkringar du tecknar.

​​​​​​​​​​Se din samlingsrabatt här

Här kan du se hur mycket samlingsrabatt just du får. Välj de försäkringar du har (eller tänker teckna) nedan. Glöm inte att fylla i om du har fler än en försäkring, eftersom flera försäkringar kan ge mer rabatt.

Tänk på! Det är endast samlingsrabatten som visas här. Rabatter som du får via kampanjer, medlemskap eller organisationer som vi samarbetar med visas inte. Se mer information om våra rabatter, förmåner och samarbeten.

Vanliga frågor och svar

Här ger vi svaren på de vanligaste frågorna om samlingsrabatten. Har du andra frågor? Kontakta oss på 0​771-111 110 eller boka ett möte på en tid som passar dig så ringer vi upp.
Räknas rabatten på hela hushållet?
 

Ja, om ni är flera i hushållet ser vi hur många försäkringar ni har totalt och räknar ut er totala samlingsrabatt. Ni får sedan samma rabatt på alla försäkringar som samlingsrabatten gäller för. Kontakta oss gärna om du är osäker på om du får rätt rabatt.

Hur vet jag att jag får samlingsrabatt?
 

På din faktura och ditt försäkringsbrev kan du läsa hur mycket samlingsrabatt du får. Rabatten dras direkt från din premie när du betalar den.

Får jag rabatt för ALLA försäkringar?
 

Du får rabatt på de flesta av dina försäkringar, men vi gör några undantag. Bland annat får du inte rabatt på personförsäkringar, dvs. sjuk- och olycksfallsförsäkringar. Däremot räknas dessa försäkringar (ej olycksfallsförsäkringar för vuxna) in i det totala antalet försäkringar, och de kan därför höja rabatten på dina andra försäkringar.

Jag har fler än fem försäkringar hos er, men får ändå inte 20 procents rabatt. Varför?
 

Det beror på vilka försäkringar du har, eftersom vissa mindre försäkringar inte påverkar samlingsrabatten. Dit hör försäkringar för andra fordon än bil och lätt lastbil, till exempel båt, motorcykel och husvagn. Om du har flera djur försäkrade kan du inte heller lägga ihop de försäkringarna och få en samlingsrabatt.

Vad behöver jag göra för att få rabatt?
 

Ingenting, förutom att samla dina försäkringar hos oss. Rabatten räknas ut och dras automatiskt, så du behöver inte anmäla något. När du beräknar pris på en försäkring här på webben känner systemet av om du redan har försäkringar hos oss, så samlingsrabatten är avdragen i det pris som presenteras.

Jag har försäkringar hos Moderna. Hur påverkas min rabatt?
 

När din försäkring förnyas och finns hos Trygg-Hansa, kan du få vår samlingsrabatt på den försäkringen. Rabatten beräknas på dina samlade försäkringar hos Moderna Försäkringar och Trygg-Hansa. Du får 5–20 procents samlingsrabatt beroende på hur många försäkringar du har och vilka försäkringar det är.

Så blir din rabatt i olika situationer

Jag har försäkringar hos Bils​port & MC. Hur påverkas min rabatt?
 

Dina försäkringar hos oss kan höja samlingsrabatten på de försäkringar som du har hos Bilsport & MC. Däremot påverkar dina försäkringar hos Bilsport & MC inte samlingsrabatten hos oss.

Läs om din samlingsrabatt hos Bilsport & MC

​​

Våra försäkringar

 

Bilförsäkring

Välj den försäkring som passar dig och din bil bäst.

 

Personförsäkring

Skydd vid sjukdomar och olycksfall, för både barn och vuxna.

 

Gravidförsäkring

Ge ditt barn en trygg start! Från vecka 16 tills ni ses första gången.

 

Hemförsäkring

Villa, bostadsrätt eller hyresrätt? Vi har rätt försäkring för dig.

 

Villaförsäkring

Försäkringen för dig som äger ditt hus. Skydd för huset, familjen och sakerna.

 

Barnförsäkring

En trygg start i livet och ett viktigt skydd inför framtiden.

 

Djurförsäkring

Hitta försäkringen för missen, vovven eller kelgrisen.

 

MC, båt och andra fordon

Moped, MC, husvagn, husbil, båt, släp, ATV eller skoter.

 

Företagsförsäkring

Företagsförsäkring anpassad efter ditt företag och din bransch.