Lediga jobb

​​​​​​

Lediga jobb hos Trygg-Hansa

Här hittar du alla våra lediga jobb inom Trygg-Hansa. Som medarbetare blir du en del av en prestationsorienterad verksamhet där du har stora möjligheter att utvecklas.

Klicka här om du letar efter lediga jobb i Danmark eller Norge.

Just nu söker vi:Vägen till oss​​

Hos Trygg-Hansa kan du både utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär – lokalt såväl som internationellt. Hos oss blir du en del av ett serviceinriktat företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Så rekryterar vi

Hos Trygg-Hansa hittar du spännande jobbmöjligheter. Vi letar efter en mängd olika kompetenser, vilket innebär att du finner utmaningar oavsett om du är säljare, marknadsförare, jurist, ingenjör, ekonom, matematiker eller utvecklare, för att nämna några roller.

För att stötta våra chefer har vi en Talent Acquisition Hub bestående av ett antal Talent Acquisition Partners. Talent Acquisitions främsta uppgifter är att stötta organisationen i att rekrytera rätt kandidater samt säkerställa en professionell kandidatupplevelse.

Hur hittar vi dig?​

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att ansöka till de jobb som vi annonserar under "lediga jobb". På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn – ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

​Du kan även Connecta med oss, då får du alltid ett meddelande när en tjänst läggs ut som vi tror kan passa dig.

Din ansökan

​När du har ansökt till en roll hos oss via vårt rekryteringssystem, får du ett mejl som bekräftar att vi tagit emot din ansökan.

Här kan du få tips på hur du skriver en bra ansökan

Vår rekryteringsprocess​

Nedan finner du en beskrivning av vår rekryteringsprocess, då vi söker specialister eller chefer. Våra rekryteringar för försäkringsrådgivare/kundservice och vissa roller inom skadereglering skiljer sig något från denna process.​​

Så här går första intervjun till
 
Så här går andra intervjun till
 
Om vi erbjuder dig jobbet
 
Om du inte får jobbet