Söndag 24/10 mellan kl 04-16 uppdaterar vi ​våra system. Under denna tid kan det tidvis vara problem att teckna en fordonsförsäkring.​

Lediga jobb

​​

Lediga jobb hos Trygg-Hansa

Här hittar du alla våra lediga jobb inom Trygg-Hansa. Som medarbetare blir du en del av en prestationsorienterad verksamhet där du har stora möjligheter att utvecklas.

Klicka här om du letar efter lediga jobb i Danmark eller Norge.

Just nu söker vi:Vägen till oss

Hos Trygg-Hansa kan du både utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär – lokalt såväl som internationellt. Hos oss blir du en del av ett serviceinriktat företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Så rekryterar vi

Hos Trygg-Hansa hittar du spännande jobbmöjligheter. Vi letar efter en mängd olika kompetenser, vilket innebär att du finner utmaningar oavsett om du är säljare, marknadsförare, jurist, ingenjör, ekonom, matematiker eller utvecklare, för att nämna några roller.

För att stötta våra chefer har vi en Talent Acquisition Hub bestående av ett antal Talent Acquistion Partners. TA-hubbens främsta uppgifter är att attrahera och rekrytera rätt kandidater samt säkerställa en professionell kandidatupplevelse.

När du har fyllt i din ansökan online får du ett bekräftelsemejl på att din ansökan är mottagen. Din ansökan behandlas därefter av någon av våra Talent Acquistion Partners. Under rekryteringsprocessens gång genomförs telefonintervjuer, personliga intervjuer samt kapacitetstester och personlighetsanalyser - allt för att vi ska hitta den bästa matchningen till varje roll.

Hur hittar vi dig?

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att ansöka till de jobb som vi annonserar under "lediga jobb". På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn – ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

Du kan även Connecta med oss, då får du alltid ett meddelande när en tjänst läggs ut som vi tror kan passa dig.

Ok, jag förstår