​​Så rekryterar vi

Vi sätter människan och mångfald i fokus och är övertygade om att samarbete och olika perspektiv skapar de bästa förutsättningarna för utveckling. Hos oss blir du en del av ett team med kunniga och nyfikna kollegor och en inkluderande arbetsplats med ett stort hjärta. Vi ska vara en arbetsplats där alla kan vara sig själva.

Hos Trygg-Hansa hittar du spännande jobbmöjligheter. Vi letar efter en mängd olika kompetenser, vilket innebär att du finner utmaningar oavsett om du är säljare, marknadsförare, jurist, ingenjör, ekonom, matematiker eller utvecklare, för att nämna några roller.

I våra rekryteringsprocesser stöttar en Talent Acquisition Partner vars främsta uppgifter är att stötta organisationen i att rekrytera rätt kandidater samt säkerställa en professionell kandidatupplevelse.

Hur hittar vi dig?

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att ansöka till de jobb som vi annonserar under lediga jobb. På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn – ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

Du kan även Connecta med oss, då får du alltid ett meddelande när en tjänst läggs ut som vi tror kan passa dig.

Din ansökan

När du har ansökt till en roll hos oss via vårt rekryteringssystem, får du ett mejl som bekräftar att vi tagit emot din ansökan.

Här kan du få tips på hur du skriver en bra ansökan

Vår rekryteringsprocess

Nedan finner du en beskrivning av vår generella rekryteringsprocess, då vi söker specialister eller chefer. Undantag från denna process kan förekomma.

Så här går första intervjun till
 
Så här går andra intervjun till
 
Om vi erbjuder dig jobbet
 

Efter intervjuerna gör vi en helhetsbedömning av dig i förhållande till tjänsten och övriga sökande. Om vi anser att du är den bäst kvalificerade kandidaten kommer vi att ringa dina referenser. Om inget anmärkningsvärt framkommer i referenstagningen, ringer vi dig och erbjuder dig jobbet.

Om du inte får jobbet
 
 


Hitta lediga tjänster hos oss