Skadereglerare

​​Bli skadereglerare hos oss

Som Skadereglerare är du en del av drivet och engagerat team. Varje team har en närvarande och engagerad gruppchef som finns där för att inspirera och hjälpa dig och dina kolleger att utvecklas och växa. Ett jobb som Skadereglerare kan vara din start på en spännande karriär

Att jobba som skadereglerare

Du ansvarar själv för din utveckling, men du kan räkna med daglig coachning och kontinuerliga utvecklingssamtal där du och din chef diskuterar din personliga utvecklingsplan.

Arbetspasset på vår skadeavdelning börjar vanligtvis med en briefing med ditt team där ni bland annat sätter målen för dagen och får inspiration av varandra.

Teamgemenskapen och den goda stämningen på arbetsplatsen är något vi är omtalade för och det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs och känner samhörighet med dina kolleger på arbetsplatsen. Glädje på arbetsplatsen och ett arbetsklimat med ett stort hjärta är också avgörande för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå nya framgångar tillsammans. Vi är ett gott gäng som har väldigt kul på jobbet!

Var med och gör skillnad

Trygg-Hansa gör skillnad i människors liv genom att möjliggöra för dem att leva fullt ut och hjälpa till att återuppbygga tillvaron när något har hänt. Men det är inte allt. Vi finns vid människors sida även när inget har hänt, genom att vägleda och avlasta i deras vardag. Som anställd hos oss kan du därför göra skillnad för människor varje dag, vara med och förändra försäkringsbranschen i grunden och utveckla marknadens bästa kundupplevelse.

​Som skadereglerare på någon av våra skadeavdelningar i Umeå och Malmö hanterar du främst frågor från våra privatkunder och du reglerar ärenden i enlighet med våra försäkri​ngsvillkor. För att kunna ta hand om våra kunder och deras skade​ärenden på bästa sätt är det viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad, driven och serviceminded.

Människan i fokus

Du ska snabbt och enkelt kunna ta in mycket information och självständigt kunna fatta egna beslut. Du behöver vara​ analytisk och lyhörd samt ha förmågan att möta kunden på kundens nivå. Du sätter människan i fokus och utgår ifrån kundens behov.

Tillsammans med dina kolleger hjälper du drygt 500 000 skadedrabbade kunder varje år. ​

Hitta ett jobb

Det är viktigt för oss att stödja dig som anställd i din personliga utveckling och karriär. Genom att satsa på dig och ta vara på din potential hoppas vi att du som medarbetare trivs hos oss och vill stanna och utvecklas med oss. Därför rekryterar vi i huvudsak internt.

​Att jobba som skadereglerare är en av de vanligaste vägen in i företaget och här startar din karriär – lokalt såväl som internationellt.

Håll utkik efter lediga tjänster här. Se även vår LinkedIn och Facebooksida.

Hur hittar vi dig?

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att ansöka till de jobb som vi annonserar på sidan ​lediga jobb. På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn–  ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

Så rekryterar vi

Hos oss erbjuds du goda karriärmöjligheter, utvecklande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetskultur.

I samband med att du skickar in din ansökan får du svara på ett antal frågor kring din erfarenhet samt kring förutsättningar för rollen. I rekryteringsprocessen följer därefter ett videosegment, tester samt intervju med rekryterade chef, detta för att hitta den bästa matchningen till varje roll.

Vi letar kontinuerligt efter nya engagerade medarbetare. Kanske hade en tjänst inom skadereglering passat dig?