Skadereglering

​​Skadereglering

Skadereglerare

Som Skadereglerare är du en del av drivet och engagerat team. Varje team har en närvarande och engagerad gruppchef som finns där för att inspirera och hjälpa dig och dina kolleger att utvecklas och växa. Ett jobb som Skadereglerare kan vara din start på en spännande karriär. Du ansvarar själv för din utveckling, men du kan räkna med daglig coachning och kontinuerliga utvecklingssamtal där du och din chef diskuterar din personliga utvecklingsplan. 

Arbetspasset på vår skadeavdelning börjar vanligtvis med en briefing med ditt team där ni bland annat sätter målen för dagen och får inspiration av varandra. Teamgemenskapen och den goda stämningen på arbetsplatsen är något vi är omtalade för och det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs och känner samhörighet med dina kolleger på arbetsplatsen. Glädje på arbetsplatsen och ett arbetsklimat med ett stort hjärta är också avgörande för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå nya framgångar tillsammans. Vi är ett gott gäng som har väldigt kul på jobbet!

Var med och gör skillnad

Trygg-Hansa gör skillnad i människors liv genom att möjliggöra för dem att leva fullt ut och hjälpa till att återuppbygga tillvaron när något har hänt. Men det är inte allt. Vi finns vid människors sida även när inget har hänt, genom att vägleda och avlasta i deras vardag. Som anställd hos oss kan du därför göra skillnad för människor varje dag, vara med och förändra försäkringsbranschen i grunden och utveckla marknadens bästa kundupplevelse. 

Som skadereglerare på någon av våra skadeavdelningar i Umeå och Malmö hanterar du främst frågor från våra privatkunder och du reglerar ärenden i enlighet med våra försäkringsvillkor. För att kunna ta hand om våra kunder och deras skadeärenden på bästa sätt är det viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad, driven och serviceminded.

Människan i fokus

Du ska snabbt och enkelt kunna ta in mycket information och självständigt kunna fatta egna beslut. Du behöver vara analytisk och lyhörd samt ha förmågan att möta kunden på kundens nivå. Du sätter människan i fokus och utgår ifrån kundens behov. Tillsammans med dina kolleger hjälper du drygt 500 000 skadedrabbade kunder varje år. ​

Hitta ett jobb

Det är viktigt för oss att stödja dig som anställd i din personliga utveckling och karriär. Genom att satsa på dig och ta vara på din potential hoppas vi att du som medarbetare trivs hos oss och vill stanna och utvecklas med oss. Därför rekryterar vi i huvudsak internt. Jobbet som skadereglerare är en av de vanligaste vägarna in i företaget och här startar din karriär – lokalt såväl som internationellt. Håll utkik efter lediga jobb här. Se även vår LinkedIn och Facebooksida

Hur hittar vi dig?

Finns det ingen ledig tjänst just nu på våra callcenters? I så fall ser vi gärna att du skickar in en spontanansökan i form av CV och personligt brev.

Klicka här om du är intresserad av jobbet som Skadereglerare.

Så rekryterar vi

När du har fyllt i din ansökan online får du ett kvitto på att den är mottagen. Vi går igenom alla ansökningar noga, och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Din första intervju görs per telefon och går du vidare får du träffa vår rekryteringskonsult och den rekryterande chefen. För oss är det viktigt att vi hittar en ömsesidig matchning som håller i längden, och du kommer att få en fullgod inblick i hur det är att jobba hos oss och vad tjänsten innebär innan du och vi fattar våra slutgiltiga beslut.