Kundförmåner för bilen


Här har vi samlat förmåner, erbjudanden och tjänster för dig som har din bilförsäkring hos oss


Säkerhetsshopen

I Trygg-Hansas säkerhetsshop kan du beställa säkerhetsprodukter för dig och din bil.

Till säkerhetsshopen

 

Rabatt på spårsändare till bilen

Antalet stölder av dyrare bilar ökar och många bilar stjäls för att exporteras. Om du har en spårsändare gömd i din bil, kan bilen spåras och du kan få tillbaka den. Med en godkänd spårsändare betalar du inte heller någon självrisk om din bil blir stulen.

Vi rekommenderar spårsändare Spotguard från vår samarbetspartner GSGroup AB/Guard Systems. Som kund hos oss får du köpa den till rabatterat pris. Du betalar 2 100 kr för själva sändaren och 100 kr/månad för abonnemanget. Ordinarie pris är 2 350 kr och 116 kr/månad.

Läs mer om Spotguard och beställ. För att kunna beställa behöver du ha försäkringsnumret för din bilförsäkring. Du hittar ditt försäkringsnummer på Mina sidor.

 

Rabatt på stöldskyddsmärkning SmartWater MärkDNA

Som kund hos oss får du ett förmånligt pris på SmartWater MärkDNA, så kallad DNA-märkning som gör det lättare att spåra stulna och borttappade saker.

Skyddar allt från fordon och maskiner till datorer, smycken och andra
ägodelar.
Fäster på de flesta material. Syns endast i UV-belysning.

Dessutom bidrar SmartWater till att förebygga brott. Kriminella vet numera att märkningen är extremt svår att få bort och att den kopplar dem till brott, och märkta saker blir därför mindre stöldbegärliga.

SmartWater finns i olika paket, både för privatpersoner och för företag. Vad passar dig bäst?

Läs mer och beställ SmartWater.

 

Sector Alarm - Erbjudande om förmånligt hemlarm

Ett hemlarm med åtgärd vid både inbrott och rökutveckling. Vår samarbetspartner Sector Alarm ger dig som ny kund rabatt på både installation och på månadsavgift. Förutom väktarutryckning dygnet runt, så finns andra bra tjänster, som bland annat nyckelservice om du själv blir av med nycklarna, årlig service, och en kostnadsfri app för smartphone. Du som kund är inte bunden till bindningstid eller kostnader för utryckningar vid falsklarm.

Om du har valt ett annat försäkringsbolag för din hemförsäkring, så har du ändå en förmån som kund hos Trygg-Hansa. Startpaketet kostar då 995 kr och månadsavgiften är 419 kr. (rekommenderat pris är annars 4 680 kr och månadsavgift ca 490 kr.)

Erbjudandet gäller bara dig som är kund i Trygg-Hansa. Du kan läsa mer och göra en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Sector Alarm.

Erbjudande om hemlarm från Sector Alarm

 

SEB - Erbjudande om förmånligt privatlån utan säkerhet.

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och inga avgifter finns. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad.

Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan. 

Läs mer, se aktuell ränta och göra en låneansökan SEB Privatlån för Trygg-Hansas kunder här.

 

Samlingsrabatt på din försäkringspremie - 5 - 20 %

Du kan få upp till 20 % i rabatt när du samlar dina försäkringar hos oss. Ju fler försäkringar, desto mer får du i samlingsrabatt. Vi tycker att det ska löna sig att vara kund hos oss på Trygg-Hansa.​