Trygga val för dig och din familj

Praktiska produkter och trygga tjänster för dig och din familj

Här hittar du sådant som kan ge dig och familjen en lättare och tryggare vardag. Du får praktiska tips om livet med både små och stora barn och vägledning om ersättningar från försäkringar och ekonomiskt stöd. 


Illustration av ett foster 
 

Kostnadsfri Babybox​

Babybox​

Gravid eller kanske nybliven förälder? Här kan du beställa Babybox kostnadsfritt och hämta den i butik som passar dig. Boxen innehåller bland annat blöjor, tvättservetter, presenter och erbjudanden.​

​​​​
Illustration 

Förmånligt privatlån utan säkerhet

SEB

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och utan avgifter. Du kan när som helst lösa lånet utan kostnad. Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan.

​​​​
Illustration av en båt 

​​Identitetsstöld – rabatt på id-skydd

UC

Som kund hos oss får du rabatt på id-skydd från kreditupplysningsföretaget UC. För 49 kr per månad (ord. pris 54 kr per månad) får du meddelanden så fort någon skulle handla eller göra något annat i ditt namn. Du får också hjälp om du drabbas och personlig service dygnet runt.

Vilket skydd ingår i en försäkring hos Trygg-Hansa? 

Om du har en hemförsäkring hos oss så gäller rättskyddet i den även för id-stöld. Det innebär att vi står för dina kostnader för en advokat, om du i samband med en id-stöld hamnar i en tvist med ett företag som har skickat felaktiga fakturor till dig. De flesta skulder som uppstår vid en id-stöld brukar skrivas av.

​​​​
Illustration 
 

Skydda dig själv, dina nära och det du tycker om

I vår nätbutik hittar du en mängd utvalda produkter som ökar din säkerhet. Du kan välja bland allt från  till stöldskydd till säkra saker för livet på sjön eller i trafiken. ​

​​​​

 CroppedImage

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjälper dig om ditt barn inte mår bra

Familjehjälpen är en uppskattad service för dig som har Trygg-Hansas barnförsäkring och vill ha vägledning om samhällets stöd och ersättningar.

Läs mer om ​Familjehjälpen​​
Ok, jag förstår