Kundförmåner för familjen

Här har vi samlat förmåner och erbjudanden för dig som är kund hos Trygg-Hansa. Några av förmånerna kan du ta del av oavsett om du samlat alla dina försäkringar hos oss eller inte, och några beror på vilken typ av försäkring du har hos oss. ​

Sveland Djurförsäkring

Sveland Djurförsäkringar erbjuder Trygg-Hansas kunder en rabatt på 5 % vid nyteckning av djurförsäkring. Ring Sveland Djur på 0451-38 30 00 för att ta del av rabatten. De är experter på djur och deras försäkring Hund Maximal har blivit utsedd till bästa hundförsäkring.
Rabatt gäller under första försäkringsåret vid nyteckning av häst-, hund- och kattförsäkring och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden för nyteckning av djurförsäkring.

Till Sveland Djurförsäkringar

 

Samlingsrabatt på din försäkringspremie - 5 - 20 %

Du kan få upp till 20 % i rabatt när du samlar dina försäkringar hos oss. Ju fler försäkringar, desto mer får du i samlingsrabatt. Vi tycker att det ska löna sig att vara kund hos oss på Trygg-Hansa.

 

Säkerhetsshopen

I Trygg-Hansas säkerhetsshop kan du beställa säkerhetsprodukter för ditt barn, som t ex reflexväst, bilbarnstol och säkerhets produkter för vattenlekar.

Till säkerhetsshopen

 

Gravidguiden

Här kan du få tips, kunskap goda råd och expertsvar under graviditeten. Hjälp med dina frågor om det viktigaste i världen- ditt kommande barn! Du kan även få guiden anpassad för dig, vecka för vecka, via e-post, helt utan kostnad.

Besök Gravidguiden här

 

Babybox  

Gravid eller kanske nybliven förälder? Här kan du beställa Babybox kostnadsfritt och hämta den i butik som passar dig. Boxen innehåller bland annat blöjor, tvättservetter, presenter och erbjudanden.

Beställ på BabyBox.se här

 

Specialpris på Första läkarboken

Första läkarboken är en kort och lättläst bok om nyfödda barn. Boken svarar på de flesta frågor som nyblivna föräldrar brukar ställa sig om barnet efter förlossningen. Utgångspunkten är det friska barnet på BB men boken handlar också om vanliga anledningar till att nyfödda barn ibland behöver vård på en så kallad neonatalavdelning. Författaren Stefan Johansson är barnläkare med lång erfarenhet av att träffa barn och föräldrar på BB och inom neonatalvården. 
Med rabattkoden ”TryggHansa” kan du köpa Första läkarboken för specialpriset 120 kronor inklusive frakt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller så långt lagret räcker.

Klicka här för ta del av erbjudandet  på Första läkarboken

 

Sector Alarm - Erbjudande om förmånligt hemlarm

Ett hemlarm med åtgärd vid både inbrott och rökutveckling. Vår samarbetspartner Sector Alarm ger dig som ny kund rabatt på både installation och på månadsavgift. Förutom väktarutryckning dygnet runt, så finns andra bra tjänster, som bland annat nyckelservice om du själv blir av med nycklarna, årlig service, och en kostnadsfri app för smartphone. Du som kund är inte bunden till bindningstid eller kostnader för utryckningar vid falsklarm.

Om du har valt ett annat försäkringsbolag för din hemförsäkring, så har du ändå en förmån som kund hos Trygg-Hansa. Startpaketet kostar då 995 kr och månadsavgiften är 419 kr. (rekommenderat pris är annars 4 680 kr och månadsavgift ca 490 kr.)

Erbjudandet gäller bara dig som är kund i Trygg-Hansa. Du kan läsa mer och göra en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Sector Alarm.

Erbjudande om hemlarm från Sector Alarm

 

Rabatt på stöldskyddsmärkning SmartWater MärkDNA

Som kund hos oss får du ett förmånligt pris på SmartWater MärkDNA, så kallad DNA-märkning som gör det lättare att spåra stulna och borttappade saker.

Skyddar allt från fordon och maskiner till datorer, smycken och andra
ägodelar.
Fäster på de flesta material. Syns endast i UV-belysning.

Dessutom bidrar SmartWater till att förebygga brott. Kriminella vet numera att märkningen är extremt svår att få bort och att den kopplar dem till brott, och märkta saker blir därför mindre stöldbegärliga.

SmartWater finns i olika paket, både för privatpersoner och för företag. Vad passar dig bäst?

Läs mer och beställ SmartWater.

 

SEB - Erbjudande om förmånligt privatlån utan säkerhet.

Som kund i Trygg Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och inga avgifter finns. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad.

Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan. 

Läs mer, se aktuell ränta och göra en låneansökan SEB Privatlån för Trygg-Hansas kunder här. ​​