​​​​

Just nu går det inte att ringa oss på grund av tekniska problem. Som privatperson kan du lösa många ärenden på Mina sidor​.

Trygga val till ditt hem

Rabatter på utvalda varor och trygga tjänster

Letar du efter ett bra pris på ren el? Eller är det kanske dags att kakla om, byta golv och  ta ett lån för att fixa fönstren? Här kan du välja bland en mängd utvalda produkter och tjänster till rabatterade priser.​​​

Illustration 

Rabatt på ren el

Fortum​

Genom att köpa el från Fortum bidrar du till deras satsningar på nya energilösningar som avfallshantering, solcellsparker, vindkraftsparker, infrastruktur för elparker och mycket mer. De stöttar också Håll Sverige rent som städar i hav, natur och i städer.

​Som kund hos oss på Trygg Hansa får du rabatt på elpriset och 750 kr i rabatt när du tecknar ditt elavtal online

​​​​
Illustration 

Förmånligt privatlån utan säkerhet

SEB​

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och utan avgifter. Du kan när som helst lösa lånet utan kostnad. Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan.

​​​​
Illustration av en skiftnyckel 

Rabatt på byggmaterial​

Beijer byggmaterial

Golv, färg, maskiner? Hos Beijer byggmaterial hittar du en mängd bra produkter till ditt hem. När du är kund hos oss får du 10 procents rabatt på ordinarie priser på både varor som finns i butiken och går att beställa. Det är bara att visa upp ditt försäkringsbrev i kassan. Försäkringsbrevet hittar du på Mina sidor. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden eller kampanjpriser.

​​​​
Illustration 

Fina priser på kakel​

Kakeldaxgruppen

Du får hela 25 % rabatt på kakel, klinkers och mosaik hos Kakeldagsgruppen. Dessutom rabatt på utvalda badrumsmöbler och mer. Läs om erbjudandet och var du hittar din närmaste butik.

​​​​
Illustration 

Larm som varnar vid inbrott och brand – spara 4 680 kr kronor!​

Sector Alarm​

Som vår kund får du Sector Alarms startpaket – för endast 99 kr!  ​I paketet ingår allt du behöver till ett larm som varnar vid  inbrott, brand och vattenskada. Dessutom får du 6% rabatt på månadsavgiften. Hemlarmet är rekommenderat av Villaägarna. ​​

​​​​

 CroppedImage

​​​​​Upptäck läckan innan det är för sent

Skydda dina golv med våra underlägg till kyl, frys, disk- eller tvättmaskin. Med hjälp av vattenläckagevarnaren upptäcker du även läckan i god tid.

Se produkterna i vår säkerhetsshop​​​