Kundförmåner

Kundförmåner - hus och hem

Här har vi samlat förmåner, erbjudanden och tjänster för dig som har ditt hem försäkrat hos oss, eller kanske ett fritidshus.

 

Säkerhetsshopen

I Trygg-Hansas säkerhetsshop kan du beställa säkerhetsprodukter för dig och ditt hem.

Till säkerhetsshopen

 

Sector Alarm - Erbjudande om förmånligt hemlarm

Ett hemlarm med åtgärd vid både inbrott och rökutveckling. Vår samarbetspartner Sector Alarm ger dig som ny kund rabatt på både installation och på månadsavgift. Förutom väktarutryckning dygnet runt, så finns andra bra tjänster, som bland annat nyckelservice om du själv blir av med nycklarna, årlig service, och en kostnadsfri app för smartphone. Du som kund är inte bunden till bindningstid eller kostnader för utryckningar vid falsklarm.

För dig som har hemförsäkring i Trygg-Hansa är startpaketet kostnadsfritt och månadsavgiften är 409 kr. (rekommenderat pris är annars 4 680 kr och månadsavgift 439 kr.)

Du kan läsa mer och göra en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Sector Alarm.

Erbjudande om hemlarm

       

Rabatt på stöldskyddsmärkning SmartWater MärkDNA

Som kund hos oss får du ett förmånligt pris på SmartWater MärkDNA, så kallad DNA-märkning som gör det lättare att spåra stulna och borttappade saker.

Skyddar allt från fordon och maskiner till datorer, smycken och andra
ägodelar.
Fäster på de flesta material. Syns endast i UV-belysning.

Dessutom bidrar SmartWater till att förebygga brott. Kriminella vet numera att märkningen är extremt svår att få bort och att den kopplar dem till brott, och märkta saker blir därför mindre stöldbegärliga.

SmartWater finns i olika paket, både för privatpersoner och för företag. Vad passar dig bäst?

Läs mer och beställ SmartWater.

       

Rabatt på Beijer Byggmaterial

Du får 10 % rabatt på ordinarie priser på både lagerförda och beställningsvaror genom att visa ditt försäkringsbrev från Trygg-Hansa i kassan. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden eller kampanjpriser.

Här hittar du ditt närmaste Beijer-varuhus

 

Rabatt hos Kakeldaxgruppen

25% på kakel, klinkers och mosaik hos Kakeldagsgruppen. Dessutom rabatt på till exempel utvalda badrumsmöbler. Läs mer om erbjudandet och var du hittar din närmaste butik

 

Samarbete med Svensk Fastighetsförmedling

Ska du köpa eller sälja bostad? Här kan du hitta flera förmåner att ta del av som kund. Svensk Fastighetsförmedling och Trygg-Hansa bjuder köpare på 1 månads kostnadsfri hemförsäkring. Du som säljer din bostad via Svensk Fastighetsförmedling får 25% rabatt första året på din hemförsäkring på nya boende.

Här kan du läsa mer om förmånerna.

 

SEB - Erbjudande om förmånligt privatlån utan säkerhet.

Som kund i Trygg Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och inga avgifter finns. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad.

Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan. 

Läs mer, se aktuell ränta och göra en låneansökan SEB Privatlån för Trygg-Hansas kunder här.

 

Samlingsrabatt på din försäkringspremie - 5 - 20 %

Du kan få upp till 20 % i rabatt när du samlar dina försäkringar hos oss. Ju fler försäkringar, desto mer får du i samlingsrabatt. Vi tycker att det ska löna sig att vara kund hos oss på Trygg-Hansa.