Trygga val till ditt hem

Rabatter på utvalda varor och trygga tjänster

Letar du efter ett bra pris på ren el? Eller är det kanske dags att kakla om, byta golv och  ta ett lån för att fixa fönstren? Här kan du välja bland en mängd utvalda produkter och tjänster till rabatterade priser.

Illustration 

Rabatt på ren el

Fortum​

Genom att köpa el från Fortum bidrar du till deras satsningar på nya energilösningar som avfallshantering, solcellsparker, vindkraftsparker, infrastruktur för elparker och mycket mer. De stöttar också Håll Sverige rent som städar i hav, natur och i städer.

​Som kund hos oss på Trygg-Hansa får du rabatt på elpriset och 750 kr i rabatt när du tecknar ditt elavtal online

​​​​
Illustration 

Förmånligt privatlån i SEB

SEB​

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna mellan 20 000 kr och 350 000 kr utan säkerhet och avgifter. Det spelar ingen roll vad du ska låna pengarna till, om det är ​till att inreda hemmet, köpa ny bil eller för att samla dina lån. Kolla in aktuella räntor och ansök via SEB:s hemsida, du får besked inom 48 timmar.

​​​​
Illustration av en skiftnyckel 

Rabatt på byggmaterial​

Beijer byggmaterial

Golv, färg, maskiner? Hos Beijer byggmaterial hittar du en mängd bra produkter till ditt hem. När du är kund hos oss får du 10 procents rabatt på ordinarie priser på både varor som finns i butiken och går att beställa. Det är bara att visa upp ditt försäkringsbrev i kassan. Försäkringsbrevet hittar du på Mina sidor. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden eller kampanjpriser.

​​​​
Illustration 

Fina priser på kakel​

Kakeldaxgruppen

Du får hela 25 % rabatt på kakel, klinkers och mosaik hos Kakeldagsgruppen. Dessutom rabatt på utvalda badrumsmöbler och mer. Läs om erbjudandet och var du hittar din närmaste butik.

​​​​
Illustration av ett hus 

Så blir du av med besvärliga småkryp

Nomor

Skydda ditt hem och din trädgård från skadedjur som kommer för nära. Nomor har lång erfarenhet av skadedjursbekämpning med hänsyn till miljön.

Illustration 

Hemlarm som varnar vid inbrott, brand och vattenläckage, installerat för 0:-​

Sector Ala​rm​

Ett larmsystem uppkopplat mot bemannad larmcentral ger ett bra skydd mot inbrott, brand och vattenläckage. Du som är kund hos oss får Sector Alarms startpaket plus en vattendetektor och extra rökdetektor installerat för 0:-. Dessutom får du 40 kr rabatt på månadsavgiften!

Sector Alarm har branschens nöjdaste kunder enligt Trustpilot (4,8 av 5 ).​

​​​​
Illustration 

Skydda din adress på 30 sekunder

Svensk Adressändring

30 sekunder. Så snabbt går det att aktivera Adresslåset, en gratistjänst som låser möjligheten för andra att eftersända din post till en annan adress. En väldigt enkel lösning på ett desto krångligare problem.

Illustration 

Smart stöldmärkning avskräcker tjuven

SmartDNA®

Med stöldmärkning från SmartDNA® kan du avskräcka tjuven och öka chanserna att få tillbaka stulna värdesaker. Oavsett om du vill skydda din bil, barnvagn, trailer, båt, båtmotor, dator, cykel, verktyg eller annat så finns det en lösning. Produkterna är godkända enligt SSF Normer.​​​

Få 10% rabatt ​n​är du anger koden Trygg23.

Samarbeten som ger förmånliga försäkringar​

Via våra samarbeten kan vi erbjuda förmånliga försäkringspriser.​
 

Medlemsrabatter och förmåner

Om du är medlem i en organisation som vi samarbetar med kan du få rabatt eller andra förmåner på din försäkring hos oss.​

 

Samarbetsrabatter och förmåner​

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördelaktiga priser på våra försäkringar.

​​

 CroppedImage

​​​​​​​​​​​​​Upptäck läckan innan det är för sent

Skydda dina golv med våra underlägg till kyl, frys, disk- eller tvättmaskin. Med hjälp av vattenläckagevarnaren​ upptäcker du även läckan i god tid.

Se produkterna i vår säkerhetsshop​​​