Kundförmåner för hem

Här har vi samlat förmåner, erbjudanden och tjänster för dig som har ditt hem försäkrat hos oss, eller kanske ett fritidshus.

Säkerhetsshopen

I Trygg-Hansas säkerhetsshop kan du beställa säkerhetsprodukter för dig och ditt hem.

Till säkerhetsshopen


​Sector Alarm​ – Erbjudande om förmånligt hemlarm

Ett hemlarm med åtgärd vid både inbrott och rökutveckling. Vår samarbetspartner Sector Alarm ger dig som ny kund rabatt på både installation och på månadsavgift. Förutom väktarutryckning dygnet runt, så finns andra bra tjänster, som bland annat nyckelservice om du själv blir av med nycklarna, årlig service, och en kostnadsfri app för smartphone. Du som kund är inte bunden till bindningstid eller kostnader för utryckningar vid falsklarm.

För dig som har hemförsäkring i Trygg-Hansa är startpaketet kostnadsfritt och månadsavgiften är 429 kronor. (rekommenderat pris är annars 4 680 kronor och månadsavgift ca 490 kronor.)

Du kan läsa mer och göra en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Sector Alarm.

Erbjudande om hemlarm

Rabatt på stöldskyddsmärkning SmartWater MärkDNA

Som kund hos oss får du ett förmånligt pris på SmartWater MärkDNA, så kallad DNA-märkning som gör det lättare att spåra stulna och borttappade saker.

Skyddar allt från fordon och maskiner till datorer, smycken och andra
ägodelar.
Fäster på de flesta material. Syns endast i UV-belysning.

Dessutom bidrar SmartWater till att förebygga brott. Kriminella vet numera att märkningen är extremt svår att få bort och att den kopplar dem till brott, och märkta saker blir därför mindre stöldbegärliga.

SmartWater finns i olika paket, både för privatpersoner och för företag.
Vad passar dig bäst?

Läs mer och beställ SmartWater.

Rabatt på Beijer Byggmaterial

Du får 10 procent rabatt på ordinarie priser på både lagerförda och beställningsvaror genom att visa ditt försäkringsbrev från Trygg-Hansa i kassan. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden eller kampanjpriser.

Här hittar du ditt närmaste Beijer-varuhus

Rabatt hos Kakeldaxgruppen

25 procent på kakel, klinkers och mosaik hos Kakeldagsgruppen. Dessutom rabatt på till exempel utvalda badrumsmöbler. Läs mer om erbjudandet och var du hittar din närmaste butik

Samarbete med Svensk Fastighetsförmedling

Ska du köpa eller sälja bostad? Om du köper en bostad via Svensk Fastighetsförmedling bjuder vi tillsammans dig på 30 dagar gratis hemförsäkring, och ger dig 10 procent rabatt på första året. ​

Du som säljer din bostad via Svensk Fastighetsförmedling får 20 procent rabatt första året på din hemförsäkring för ditt nya boende.

Här kan du läsa mer om förmånerna.

SEB – Erbjudande om förmånligt privatlån utan säkerhet.

Som kund i Trygg Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 kronor upp till 350 ​000 kronor. Ingen säkerhet behövs och inga avgifter finns. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad.

Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan. 

Läs mer, se aktuell ränta och göra en låneansökan SEB Privatlån för
Trygg‑​Hansas kunder här.

Samlingsrabatt på din försäkringspremie: 5–20 procent

Du kan få upp till 20 procent i rabatt när du samlar dina försäkringar hos oss. Ju fler försäkringar, desto mer får du i samlingsrabatt. Vi tycker att det ska löna sig att vara kund hos oss på Trygg-Hansa.