Trygga val till ditt hem

Rabatter på utvalda varor och trygga tjänster

Letar du efter ett bra pris på ren el? Eller är det kanske dags att kakla om, byta golv och  ta ett lån för att fixa fönstren? Här kan du välja bland en mängd utvalda produkter och tjänster till rabatterade priser.

Illustration 

Rabatt på ren el

Fortum​

Genom att köpa el från Fortum bidrar du till deras satsningar på nya energilösningar som avfallshantering, solcellsparker, vindkraftsparker, infrastruktur för elparker och mycket mer. De stöttar också Håll Sverige rent som städar i hav, natur och i städer.

​Som kund hos oss på Trygg-Hansa får du rabatt på elpriset och 750 kr i rabatt när du tecknar ditt elavtal online

​​​​
Illustration 

Förmånligt privatlån utan säkerhet

SEB​

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och utan avgifter. Du kan när som helst lösa lånet utan kostnad. Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan.

​​​​
Illustration av en skiftnyckel 

Rabatt på byggmaterial​

Beijer byggmaterial

Golv, färg, maskiner? Hos Beijer byggmaterial hittar du en mängd bra produkter till ditt hem. När du är kund hos oss får du 10 procents rabatt på ordinarie priser på både varor som finns i butiken och går att beställa. Det är bara att visa upp ditt försäkringsbrev i kassan. Försäkringsbrevet hittar du på Mina sidor. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden eller kampanjpriser.

​​​​
Illustration 

Fina priser på kakel​

Kakeldaxgruppen

Du får hela 25 % rabatt på kakel, klinkers och mosaik hos Kakeldagsgruppen. Dessutom rabatt på utvalda badrumsmöbler och mer. Läs om erbjudandet och var du hittar din närmaste butik.

​​​​
Illustration 

Så blir du av med besvärliga småkryp

Nomor​

Skydda ditt hem och din trädgård från skadedjur som kommer för nära. Som kund hos oss får du 25 % rabatt på alla produkter i Nomors webbshop (gäller på ordinarie priser). Nomor har lång erfarenhet av skadedjurskontroll och miljöanpassade lösningar.​ 

För att få rabatten, ange TH25 i kassan. Rabatten gäller fram till den 31 juli.

​​​​
Illustration 

Hemlarm som varnar vid inbrott och brand – spara 5 870 kronor!

Sector Alarm​

Som vår kund får du Sector Alarms startpaket – för endast 0 kr! ​I paketet ingår allt du behöver till ett hemlarm som varnar vid inbrott, brand och vattenskada. Dessutom får du 8 % rabatt på månadsavgiften och betalar endast 439 kronor i månaden​​ (rek. pris 479 kr). Hemlarmet är rekommenderat av Villaägarna.

​​​​
Illustration 

Skydda din adress på 30 sekunder

Svensk Adressändring

30 sekunder. Så snabbt går det att aktivera Adresslåset, en gratistjänst som låser möjligheten för andra att eftersända din post till en annan adress. En väldigt enkel lösning på ett desto krångligare problem.

Samarbeten som ger förmånliga försäkringar​

Via våra samarbeten kan vi erbjuda förmånliga försäkringspriser.​
 

Medlemsrabatter och förmåner

Om du är medlem i en organisation som vi samarbetar med kan du få rabatt eller andra förmåner på din försäkring hos oss.​

 

Samarbetsrabatter och förmåner​

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördelaktiga priser på våra försäkringar.

​​

 CroppedImage

​​​​​​​​​​​Upptäck läckan innan det är för sent

Skydda dina golv med våra underlägg till kyl, frys, disk- eller tvättmaskin. Med hjälp av vattenläckagevarnaren​ upptäcker du även läckan i god tid.

Se produkterna i vår säkerhetsshop​​​
Ok, jag förstår