Bilförsäkring stor

​​​​Gör din bilförsäkring stor​​​​​

Vill du ha vårt bästa skydd för din bil? Då kan du välja Bilförsäkring stor. Den är topprankad av Konsumenternas Försäkringsbyrå sedan april 2018.

Så väljer du Sveriges topprankade bilförsäkring

Med Bilförsäkring stor får du vårt mest omfattande skydd med alla tillägg plus extra fördelar. Allt till ett fast pris.

Såhär tecknar du smidigt online:


  1. ​Klicka på Se ditt bästa pris och fyll i ​dina uppgifter
  2. Välj en hel- eller halvförsäkring
  3. Gör din försäkring stor

Se ditt bästa pris
Text


Det här ingår i Bilförsäkring stor

Utöver innehållet i din hel- eller halvförsäkring får du alla dessa tillägg:

Hyrbil
För dig som är beroende av din bil. Ersättning om din bil blir stulen eller skadas så att du inte kan använda den. Vi ersätter 75 procent av kostnaden för hyrbilen i upp till 65 dagar.​

Motor och elektronik 10 år
Du kan få ersättning för skador på motor, elektronik, växellåda eller klimatanläggning om bilen är högst tio år och har kört högst 12 000 mil.

Halva självrisken
Det här tillägget sänker självrisken med 50 procent vid skador som ersätts av trafikförsäkringen och vid ett stort antal andra skador:

BrandTrasiga glasrutorStöld och inbrottSkador på motor och elektronikDrulleskador som borttappade bilnycklar eller kaffe på bilklädseln

Tillägget kallas Självriskrabatt 50 procent.

Lägre självrisk vid viltolycka eller skadegörelse

För dig som kör på vägar där det finns vilt eller parkerar där det förekommer skadegörelse. Du får 3 000 kr lägre självrisk om du råkar köra på ett djur eller om din bil blir repad. Dessutom ersätts självrisken för bärgning för två skadetillfällen per år.

Snabb vård efter trafikolycka

Tilläggsförsäkringen Privat vård och ersättning för medicinsk invaliditet ger dig och dina passagerare tillgång till privat sjukvård efter en bilolycka om det är kö i den offentliga vården. Vi betalar även kostnaderna för vården.(Detta gäller alla i bilen som är mellan 16 och 64 år gamla.) Om skadan blir bestående kan ni dessutom få upp till 600 000 kr i ersättning, beroende på hur allvarlig skadan är.

Tillbaka

​​