TryggaMil

​​​​TryggaMil är vår extraladdade bilförsäkring som du kan få via din bilhandlare. Du kan också ha fått ett erbjudande från oss hem i brevlådan. ​

Den här exklusiva bilförsäkringen vänder sig till dig som vill ha samma grundskydd som vår vanliga försäkring men laddad med ännu fler smarta fördelar. 

 

Därför är det bra med TryggaMil 

Vår tryggare bilförsäkring ger dig det där lilla extra som en annan försäkring kanske behöver tillägg för. Beroende på vad du och din bil behöver så kan du antingen välja en halvförsäkring eller helförsäkring med TryggaMil, eller så väljer du vårt mest maxade skydd​: Bilförsäkring stor. 
 
I erbjudandet ingår även tillägget Hyrbil. Så oavsett om du väljer vårt mest omfattande skydd eller en halv- eller helförsäkring så ger TryggaMil dig ersättning för hyrbil i upp till 65 dagar när din egen bil inte går att köra. Precis som med våra andra tillägg  kan du välja själv om det är ett tillägg du behöver.

 

Vilken försäkring bör din bil ha? 

Om din bil är nyare än tre år ingår det oftast en vagnskadegaranti och då räcker det med en halvförsäkring för ett komplett skydd. En halvförsäkring med TryggaMil ersätter bland annat dina borttappade nycklar, om din bil stjäls eller om det blir inbrott i den. Halvförsäkringen ersätter också om du behöver bärgning till närmaste verkstad eller om du till exempel drabbas av att bilen får ett stenkott. 
Vår helförsäkring omfattas av samma skydd som halvförsäkringen men utöver det grundläggande skyddet ingår också Vagnskada som ersätter skador på din egen bil vid en trafikolycka.  

Vårt mest omfattande skydd får bilen med Bilförsäkring stor, som är topprankad av Konsumenternas försäkringsbyrå. Den innehåller samma skydd som vår helförsäkring men är utökad tillsammans med resterande tillägg.

 
 • ​Några fördelar med TryggaMil​

  Förlängt skydd om bilens motor eller elektronik slutar fungera 

  Med det utökade skyddet kan du få till exempel få ersättning om motorn eller klimatanläggningen går sönder, och då kan det vara tryggt att snabbt få ersättning från bilförsäkringen. Med TryggaMil får du ett utökat skydd för upp till 15 000 körda mil och under bilens första 8 år. ​

  Självriskrabatt vagnskadegaranti
  Om du råkar ut för en skada som omfattas av vagnsgarantin eller din helförsäkring sänks bilens vagnskadegarantisjälvrisk med 3 000 kr. 

  Ny bil som är värd mer än din gamla  
  Om du har Bilförsäkring stor med TryggaMil och din bil totalförstörs eller blir stulen, kan vi ersätta dig med 125% av bilens marknadsvärde när du köper en ny bil hos en utvald bilhandlare. 
 • För dig som vill veta mer om TryggaMil

  Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i För- och efterköpsinformationen nedan. Du kan även ha fått För- och efterköpsinformationen av din bilhandlare när du tecknade försäkringen. Informationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.  

  För- och efterköpsinformation TryggaMil
  Produktfaktablad TryggaMil (IPID)
  Villkor TryggaMil 2018-08-01
  Föregående villkor TryggaMil 2016-01​-01

  Har du frågor eller funderingar om TryggaMil Försäkringen?
  Ring oss gärna på: 0771-111 661​.

​​