Gravidförsäkring Gratis

Teckna gravidförsäkring nu!
Gravidförsäkring Gratis är vårt kostnadsfria grundskydd för er som väntar smått. Skyddet gäller fram till bebisens sexmånadersdag.
Teckna på 2 minuter

Gravidförsäkring Gratis – kostnadsfritt grundskydd

Ska ni bli fler? Grattis! Med vår kostnadsfria Gravidförsäkring Gratis får ni ett grundskydd för er och bebisen i magen. För ett betydligt mer omfattande skydd, välj Gravidförsäkring Extra.

.

 

Skydd redan från vecka 16

Delar av vår gravidförsäkring gäller redan från vecka 16. Teckna tidigt för bättre skydd!

.

 

Teckna på 2 minuter!

Kryssa snabbt av gravidförsäkringen från att göra-listan! Det tar bara två minuter.

.

 

Vi har varit gravida i 30 år

Vi har lång erfarenhet av gravidförsäkring. Och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och expertis.

Kom ihåg gravidförsäkringen!

Snart ska er bebis födas och få uppleva allt för allra första gången. Livets första blöjbyte, livets första bilfärd, livets första lördagsmorgon. Vi förstår att det är mycket att förbereda, men glöm inte att teckna en gravidförsäkring.

Kristerapi för föräldrar

Att få en bebis som är sjuk eller skadas under förlossningen kan vara väldigt omtumlande. Därför ingår kristerapi i vår gravidförsäkring.

Ersättning om någon skadas i ett olycksfall

Ett olycksfall som ger bestående men kan vända upp och ned på vardagen – och påverka familjens ekonomi. Ni kan få ersättning om bebisen, den gravida eller partnern får bestående men.

Livförsäkring – om det värsta händer

Ibland händer det värsta, och det finns inget i världen som kan väga upp för den sorgen. I Gravidförsäkring Gratis ingår en livförsäkring som ger 25 000 kronor i ersättning om någon av föräldrarna avlider efter vecka 16, eller bebisen från vecka 23. Ersättningen kan ge en ekonomisk andningspaus i en svår tid.

Gravidförsäkring Extra: ett betydligt mer omfattande skydd

Vi gillar vår Gravidförsäkring Gratis – alla kan ju teckna den, oavsett plånbok. Men den ger endast ett begränsat grundskydd. Gravidförsäkring Extra ger ett betydligt mer omfattande skydd, både för er föräldrar och för bebisen. Den innehåller allt som Gravidförsäkring Gratis innehåller – och mycket mer. Läs om Gravidförsäkring Extra, och se skillnaden.

Vad ingår i Gravidförsäkring Gratis?

Här ser du en kortfattad beskrivning av försäkringen. Läs mer om innehållet och viktiga undantag i För- och efterköpsinformationen.
Livförsäkring för bebisen och föräldrarna
 

Om bebisen, den gravida eller partnern avlider under tiden försäkringen gäller betalar vi ut 25 000 kronor.

För föräldrar gäller skyddet från graviditetsvecka 16 (15+0) och för bebisen från graviditetsvecka 23 (22+0). För både föräldrarna och bebisen gäller skyddet fram till barnets sexmånadersdag.

  
 
Kristerapi för föräldrarna
 

Ni föräldrar får behandling hos en legitimerad psykolog om ni drabbas av en krisreaktion, till exempel om ert barn föds med eller drabbas av en allvarlig sjukdom, missbildning eller skada. Vi hänvisar er till en legitimerad psykolog och står för kostnaden upp till 10 behandlingstillfällen, inklusive resorna till och från behandlingen.

  
 
Medicinsk invaliditet vid olycksfall
 

Ni får ersättning om ett olycksfall leder till att bebisen eller någon av ni föräldrar får en bestående nedsättning av funktionsförmågan. Ersättningens storlek beror på hur stor funktionsnedsättningen är, 1–100 procent. Högsta ersättning är 600 000 kronor.

  
 

Vanliga frågor & svar

Hur tidigt kan jag teckna gravidförsäkringen?
 
Hur byter jag från Gravidförsäkring Gratis till Gravidförsäkring Extra?
 
Vad gör jag om det händer något?
 


 
 
 
 

Innan du anmäler en skada

Här kan du läsa om vad du behöver tänka på innan du anmäler en skada till oss.

Läs mer om skadeanmälan
 
 
 
 

Logga in på Mina sidor

Du kan se och ändra i dina försäkringar enkelt inne på Mina sidor

Logga in


Allt om försäkringen

Läs det här innan du tecknar Gravidförsäkring Gratis.

Du kan läsa mer om försäkringen och viktiga undantag i för- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som kan hjälpa dig att jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både för- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret. QuickQuotePlaceHolder