Privat sjukvård

​​​​​​​​​​Sjukvård Privat – Tillgång till vårdplanering och rådgivning

Med försäkringen Sjukvård Privat får du tillgång till vår egen Vårdplanering. Den bemannas av erfarna sjuksköterskor som ger medicinska råd och hjälper till med tidsbokning inom ett rikstäckande och välrenommerat, privat vårdnätverk. Du kan få digital kontakt med Vårdplaneringen via en app i mobil eller surfplatta alternativt här via trygghansa.se. Du kan också välja att ringa för att prata med en sjuksköterska.

Vården, utöver självrisken, bekostas av försäkringen.

Sjukvårdsförsäkring erbjuds i två omfattningar: Grund och Stor.Sjukvård Privat gäller dygnet runt för vård inom Sverige.Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du får kontakt med specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid för eventuell operation inom 14 arbetsdagar. Medicinsk rådgivning ingår dygnet runt under årets alla dagar.


Förköpsinformation och villkor

Det är alltid viktigt att du vet vad som ingår i en försäkring. Vad täcker den? Vad täcker den inte? Läs mer om vad som ingår i försäkringen i dokumentet För- och efterköpsinformation och i produktfaktabladet (IPID).

Har nedan kan du ladda ner För- och efterköpsinformation och fullständiga villkor för våra försäkringar. Om du har några frågor som du inte hittar svar på är du välkommen att kontakta oss​, så hjälper vi dig. 

För- och efterköpsinformation Sjukvårdsförsäkring
Produktfaktablad Sjukvård Stor (IPID) 
Produktfaktablad Sjukvård Grund (IPID)
Villkor –  SjukvårdsförsäkringSjukvård olycksfall

Tillgång till privat vård efter ett olycksfall när du har fått remiss från läkare. Ingen hälsodeklaration krävs för att teckna försäkringen. Försäkringen gäller utan självrisk.

För- och efterköpsinformation – Sjukvård Olycksfall
Produktfaktablad – Sjukvård Olycksfall (IPID)
Villkor – Sjukvård Olycksfall


Vad skulle det kosta dig? Få enkelt en kostnadfri rådgivning!

Boka​​ rådgivning​