Försäkringsrådgivare

​Försäljning och kundservice

Arbetspasset på kundservice börjar vanligtvis med en briefing med ditt team där ni bland annat sätter målen för dagen och får inspiration av varandra.

Det ska vara kul på jobbet

Teamgemenskapen och den goda stämningen på arbetsplatsen är något vi är omtalade för och det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs och känner samhörighet med dina kolleger på arbetsplatsen. Glädje på arbetsplatsen och ett arbetsklimat med ett stort hjärta är också avgörande för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå nya framgångar tillsammans. Vi är ett gott gäng som har väldigt kul på jobbet!

Prestationsinriktad kultur

Eftersom du arbetar i en prestationsinriktad kultur, är det viktigt att du är driven och hela tiden strävar efter personlig utveckling. Du har dessutom en nyfiken och positiv inställning. Din utveckling stöds av vår säljtränare som, liksom din närmsta chef, ger dig kontinuerlig coachning och feedback.

Försäkringsrådgivare

Som försäkringsrådgivare på vår kundservice är du en del av drivet och engagerat team.

Utvecklas och väx i din roll

Varje team har en närvarande och engagerad gruppchef som finns där för att inspirera och hjälpa dig och dina kolleger att utvecklas och växa. Ett jobb som försäkringsrådgivare kan vara din start på en spännande karriär.

Du ansvarar själv för din utveckling, men du kan räkna med daglig coachning och kontinuerliga utvecklingssamtal där du och din chef diskuterar din personliga utvecklingsplan​.

Den bästa kundupplevelsen

Som försäkringsrådgivare på vår kundserviceavdelning i Malmö tar du emot samtal från kunder eller kontaktar själv potentiella kunder för att se över deras försäkringsskydd. För att du som försäkringsrådgivare ska kunna ta hand om våra kunder på bästa sätt är det viktigt att du har en mycket god kommunikationsförmåga samt är duktig på problemlösning, liksom att du är serviceinriktad och alltid ser till kundens bästa. Du sätter människan i fokus och utgår ifrån kundens behov.

Var med och gör skillnad

Försäkringsrådgivare på Trygg-Hansa hjälper varje dag människor i hela Sverige med att hitta det bästa försäkringsskyddet för just dem. Vi finns där för att lyssna och hjälpa i vått och torrt.

​Som anställd hos oss kan du därför göra skillnad för människor varje dag, vara med och förändra försäkringsbranschen i grunden och utveckla marknadens bästa kundupplevelse.

Hitta ett jobb

Det är viktigt för oss att stödja dig som anställd i din personliga utveckling och karriär. Genom att satsa på dig och ta vara på din potential hoppas vi att du som medarbetare trivs hos oss och vill stanna och utvecklas med oss. Därför rekryterar vi i huvudsak internt.

​Att jobba som försäkringsrådgivare är en av de vanligaste vägen in i företaget och här startar din karriär – lokalt såväl som internationellt. Håll utkik efter lediga tjänster här. Se även vår LinkedIn och Facebooksida.

Hur hittar vi dig?

Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att ansöka till de jobb som vi annonserar på sidan lediga jobb. På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn–  ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

Så rekryterar vi

Hos oss erbjuds du goda karriärmöjligheter, utvecklande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetskultur.

I samband med att du skickar in din ansökan får du svara på ett antal frågor kring din erfarenhet samt kring förutsättningar för rollen. I rekryteringsprocessen följer därefter ett videosegment, tester samt intervju med rekryterade chef, detta för att hitta den bästa matchningen till varje roll.

​Vi letar kontinuerligt efter nya engagerade medarbetare. Kanske hade en tjänst inom försäljning och kundservice passat dig?

Ok, jag förstår