Vägen till oss

Lediga jobb

Vägen till oss    

Hos Trygg-Hansa kan du både utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär – lokalt såväl som internationellt. Hos oss blir du en del av ett serviceinriktat företag med stora utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du är generalist, specialist, nyexaminerad eller erfaren, hittar du roliga och spännande utmaningar inom Trygg-Hansa. Håll utkik efter lediga jobb här. Se även vår LinkedIn och Facebooksida.

Karriär inom RSA
Är du intresserad av att arbeta i vårt moderföretag RSA Group i London eller i något av våra systerföretag Codan Forsikring i Norge eller Codan i Danmark, kan du läsa mer om dem här.

Hur hittar vi dig?
Vi håller alltid ett öga öppet för talanger och ambitiösa människor som vill vara med och göra skillnad. Bästa sättet för oss att hitta dig och för dig att hitta oss, är att fylla i de jobbansökningar som ligger ute under ”lediga jobb”. På så sätt ser vi att du är intresserad och får också en uppfattning om din bakgrund, dina erfarenheter och vad du är intresserad av. Spontanansökningar kan vi tyvärr inte ta emot.

Följ oss också gärna på LinkedIn – ett bra sätt att lära känna oss som företag. Självklart är det också bra för dig att ha en profil på LinkedIn då vi för vissa tjänster aktivt söker kandidater där.

Så rekryterar vi
Trygg-Hansa samarbetar med rekryteringsföretaget Experis, som tar emot dina ansökningshandlingar. När du har fyllt i din ansökan online får du ett kvitto på att den är mottagen. Vi går igenom alla ansökningar noga. Din första intervju görs per telefon och går du vidare får du träffa vår rekryteringskonsult för att vid tredje mötet träffa rekryteringsansvarig på Trygg-Hansa, där det slutgiltiga anställningsbeslutet tas. Vi använder oss alltid av både best practise assessment tools och personliga intervjuer för att hitta den bästa matchningen till varje uppdrag.

Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Facebook